Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dva muži v mém srdci

Od: khetti* odpovědí: 48 změna:

Vážení přátelé,

odsuďte mě, ukamenujte, myslete si že jsem d...a... :(

Ano, dělám strašnou hloupost a vím o ní, spím se dvěma muži, a nejhorší je, že je oba miluju... :(

Můj přítel, se kterým tři roky žiju, je o osm let starší. Je rozumný, dokáže vše řešit rozumně a s úctou, je pracovitý, hodný, milý...

Ten druhý, kolega z práce, je stejně starý jako já, je to třeštidlo, pořád se s ním směju, nenudím se s ním, navíc je výborný milenec ;) je volný, bere život neupjatě... :)

A já je miluju oba, každého z nich pro to, že je jiný než ten druhý.

Jsem z toho zoufalá, zmatená, unavená...

Nedokážu se ani s jedním rozejít :(

Aaaach joooo :(

48 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

karina*
hodnocení

9x

khetii, je zajímavé, že sebe vidíte tak nějak "roztomile". Nazýváte se třeštidlem.Litujete se, jak jste zoufalá, zmatená ,unavená. Omlouváte se tím, že oba milujete.

Ovšem když jde o vztah naopak, že muž má dvě milenky ( a je jedno jestli ten muž měl před svatbou nebo ne ), tak takového muže bez skrupulí nazvete hajzlem a ještě radíde tazatelce hnusnou mstu - tady si můžete svoji radu přečíst : poradte.cz/...

Podle mne jste nevyzrálá , nezodpovědná a sobecká. Vidíte pouze sebe, chtěla byste se mít dobře na všechny strany. Co ale můžete poskytnout ve vztahu vy sama to je velká neznámá asi i pro Vás. Karina

marenka*

*sok* Tak teď to vidím v úplně jiném světle. *zed*

karin- no to jsou věci!*bzum* Je to jako ta pohádka, když čtyři slepci, stojící kolem slona, ho popisují. Každý jen to, co si osahal, "viděl" ,ale celek nedovedou popsat nikdy.*kafe*

slonbonjohn*

*sok**sok**sok*Mě žádní slepci neošahávali!*ee*

29.09.10 17:21

karina-*palec*

khetti*
hodnocení

Milá karino, možná jsem nevyzrálá, nezodpovědná a sobecká, možná vidím pouze sebe...

Ale určitě sebe nevidím tak nějak "roztomile", nenazývám se třeštidlem, pokud si mou otázku přečtete znova, pochopíte.

A má odpověď na otázku "přítel se bude ženit s jinou"? Ano, byla taková, napsala jsem ji tak, ale to bylo ještě před tím, než jsem do takového průseru zaletěla svojí vinou i já. Měla jsem na to jiný pohled a věřte nebo ne - dnes bych tu odpověď napsala jinak.

eulalie*
hodnocení

4x

Ahoj khetti, já Tě neodsuzuji. Ale polož si otázku, taky by se Ti líbilo, kdyby Tvůj současný přítel, se kterým žiješ 3 roky, měl ještě vedle Tebe bokem taky nějakou jinou pro opravdu dobrý sex? Jak se cítíš? Je to pro Tebe fajn pocit takové zjištění? Ono tomu tak totiž může někdy i být. A ten druhý kolega z práce, nespí s Tebou jen proto, že on ví, že momentálně jsi zadaná, a tím pádem pro něho nejsi nebezpečná v tom smyslu, že by jsi s ním měla nějaké vážné úmysly? On Tě má třeba jen tak pro zábavu, život bere neupjatě, že. Takže má možná v záloze takových, jako jsi Ty více. Nemusí tomu tak být, ale může.

khetti*
hodnocení

Ahoj Eulalie, tuto otázku jsem si pokládala nesčetněkrát. Pokládám si ji i teď, jasně, nebylo by mi to příjemný... žárlila bych a dělala hysterický scény, ale prostě si nemůžu pomoct... Ten druhý je jako magnet, šíleně mě přitahuje, i když si pokaždé říkám - jo a teď to bylo naposled, stejně podvědomě vím, že to naposled nebylo... Nevím, jestli těch holčin má v záloze víc, snad po tom ani nechci pátrat... :(

marenka*
hodnocení

4x

Khetti, asi takhle. Přítel, s kterým žijete, je ideální partner pro život, podle mého. Je spolehlivý, podle popisu se o něj dá i opřít, ale je nudný. To tak bývá. Druhý, mladý, je plný života, bezstarostný, volný. Jeho elán Vás nabíjí taky elánem. Chcete zábavu, nebo domov? ;) (domov = pevné zázemí, útočiště, jistota).

Víte, stalo se mi to taky před pár lety a věřím, že by se mi to mohlo stávat znovu a znovu, kdybych poznávala nové lidi. Stalo se to, že do práce nastoupil nový sanitář. Samý úsměv, vypracované svalnaté tělo, omamující vůně. Zajímal se o to, jak se mám, jestli něco nepotřebuju, když jsem měla divnou náladu, tak sršel vtipem, jen abych se pousmála. Je to jak když vysvitne slunce. Po celém dni ve společnosti pana úžasného člověk přišel domů. Tam se ozvalo jen hluboké "ahoj" od polospícího, unaveného manžela, jež voní šmírem a naftou. *frajer*A místo otázky, jak jsem se celý den měla, následovala otázka "co bude k jídlu". Ano, v tu chvíli by se člověk otočil ve dveřích a vrhnul se do vášnivé náruče pana úžasného, prožil bouřlivý sex po večeři v dobré restauraci, místo odchodu do kuchyně. *zed*

Jenže pak si člověk uvědomí pár věcí. Vždyť i manžel byl ze začátku vztahu pan úžasný, chodili jsme na večeře a první rok jsme byli oba permanentně nevyspalí. *hi* A o tom to je. Ve fázi lovení, lákání, vábení a ze začátku vztahu ze sebe všichni vydáme maximum toho nejlepšího. Jsme krásní, zábavní, prostě zamilovaní. Ale ve všech vztazích, podle mě, po pár letech nastoupí něco jako nuda. Já to ale nenazývám nudou, člověk se už víc soustředí na práci a na jiné věci okolo. Okolo rodiny, protože rodinu už má, tak aby se měla dobře. Rozumíte mi? Ještě mě napadá mnoho slov, ale to bych se do toho zase zamotala, vyčíst to, co chci říct, se dá. *modla*

doplněno 30.09.10 12:52:

Já nemůžu najít to přísloví, nebo rčení o sezení na dvou židlích, nebo o držení se dvou břehů. *zed* Ale to je přesně Váš případ. Pozor na to. *plac*

khetti*
hodnocení

Ach jo, milá marenko, jako vždy máte pravdu :(

Jasně že chci domov, jistotu, ale taky chci zábavu, prostě si užívat života... :( jsem mladá, děti ještě nemám, chci se věnovat rodině a dětem až je budu mít, a chci tu rodinu se svým přítelem, ale do té doby, než t děti mít budu a založím rodinu, se chci bavit... :(

Je to těžké.

Zvlastni, kdyz nekoho bavi polivani vodou protoze hned vedle je suchy hadr ktery utre..., z toho co tu ctu patri, dotycna spise na mokrou stranu protoze usychat můze i za deset let kdy mnohem snadneji nachladne...

A co se tyce "stareho prispevku" jde tu citit jeji potreba jistoty a objeti kdyby nahodou..

Jsem asi zly a zle prispeji...doufam ze "3lety" pritel na neveru prijde a da ji pekne vyzrat, nic jineho si "chudinka trestidlo" nezaslouzi..

(Trochu ze me cisi "svedectvi" z rozvodu s obdobnym scenarem jen tam jsou jiz dve deti,dům spolecna firma...

3t*
hodnocení

3x

To že je miluješ oba, to je klasický kurví sebeklam (není možné milovat dva muže najednou). Skutečnost je mnohem prostší: ten první je chudák, kterej ti zabezpečuje zázemí ( "...je pracovitý, hodný, rozumný...") a toho druhého máš na píchání. Pravděpodobný vývoj situace: s tím druhým otěhotníš a tomu prvnímu řekneš, že to máš s ním (aby se o to dítě postaral). Moje rada - někam se v životě posuneš jedině v případě, když budeš sama k sobě upřímná a budeš věci nazývat pravými jmény. Valit na někoho šméčka typu "Ach vážení přátelé, pomozte prosím, jsem v těžké životní situaci, miluji dva muže zaráz, jak z toho ven?" není absolutně k ničemu, jenom děláš ze sebe a z nás pitomce.

khetti*
hodnocení

Od napsání tohoto příspěvku uběhlo pár neděl.

Svůj "problém" jsem si vyřešila, nebudu raději zdůrazňovat jak, po tom, co vidím tyhle příspěvky. :(

Ale můžu Vás ujistit, že ani jeden příspěvek mi nepomohl, chtělo to asi spíš udělat si jasno v hlavě.

Taky Vás ujišťuji, že "kurvím syndromem" opravdu netrpím :) A Vy, milý/á 3t, mi tuto skutečnost nemůžete vyvrátit, neznáte mě.

P.S.: Potykali jsme si?

jsem*

Milá khetti! Díky, že jste se po čase ozvala. Píšete, že vám tady ani jedna odpověď nepomohla. Můžu vás teď poprosit já o odpověď na otázku? Poraďte nám tady, co by vám bývalo bylo pomohlo za odpověď? Já si nedovedu dost dobře představit, co byste byla potřebovala, aby vám tady někdo poradil. Neberte to ve zlém, já se opravdu chci poučit o tom, co dnešní mladí chtějí slyšet. Díky.

slonbonjohn*
hodnocení

2x

Hmm... Ve mě se snoubí vlastnosti obou dvou, tak to dáme dohromady.;)

khetti*
hodnocení

Hi hi, tak to už by asi na mě bylo fakt moc... :-D

radi*
hodnocení

2x

Dva muži v srdci? No tak to znám i zajímavější místa :)

hodnocení

2x

A já bych dla názor Jiříka a Eulalie do mixeru a použila oba. Jestli si myslíte, že současný vztah je natrvalo, do smrti, v dobrém i zlém, tak toho druhého rychle opusťte. :) Ale jestli si myslíte, že jste stále ještě na cestě, že život bude o něčem jiném, tak to chvilku prožívejte jako doposud. Jako děcko, které je doma hodnou dcerou, ale sotva vytáhne paty z domu. . . *cert*Až dozrajete a přesně budete vědět co chcete, co je pro život důležité, pak to řešte!*klik*Ale je vám jasné, že budou mnohých stranách slzy a smutek? Že?

khetti*
hodnocení

Myslím, že jsem se našla v obou Vašich radách. Vztah, který nyní mám, nejspíš nadosmrti nebude, ale nejspíš toho druhého pošlu k šípku. Bude to nejrozumnější řešení, i když bolestné - pro mě. Zatím to ale ještě ukončit jde.

buss
hodnocení

0x

No a co tak všichni tři na jedné hromadě? Možná někdo časem vypadne ...

hop®
hodnocení

0x

No Khetti, a co čekáš, co chceš slyšet (vlastně číst)?

Odsoudit - proč? Ukamenovat, proč? Je to trošku o Tobě, potřebuješ nějakého sobě rovného, aby ses s ním vyblbla a taky potřebuješ určité zázemí, svojí jistotu, kterou máš v tom druhym. Hodně Tě chápu, akorát moc neporadím - ty bys potřebovala podobnýho exota jako jsem já, zastydlýho hravýho puberťáka, kterej se ale umí vrátit nohama na zem a v normálnim životě fungovat a zajistit funkci a budoucnost všech zúčastněných. Neboj, to není nabídka na seznámení, já jsem sice BI, ale preferuju mladý kluky, a tuhle podmínku asi nesplňuješ... ;) Takže - myslím, že tento dvojvztah budeš udržovat tak dlouho než to rupne, pak Tě oba pošlou do světa a Ty si konečně budeš muset nají toho pravýho jednoho na delší dobu...

P.S.: Možná bych "kousnul" jednadvacetiletou kočičku, ale že by tahle kočička přežila pětačtyřicetiletýho starýho fousatýho blba...*smich*

technikjirik*
hodnocení

0x

Je to o hormonech a emocionální nevyzrálosti. To vše přejde s věkem. Asi ještě nemáte přesnou představu o tom jak by měl vypadat váš život dál. Nemáte cíl. Lidé bez cíle tápou, plácají se v neperspektívních vztazích a neumí se rozhodnout...Na Vašem místě bych si nejdřív rozhodl, co chci dosáhnout v životě, jaký je životní cíl a jak toho cíle chci dosahovat a jak se mi do toho hodí ti pánové.

khetti*
hodnocení

Díky vám dvěma, hop a technikjirik, jsem si teď uvědomila plno věcí... asi to opravdu bude jenom hormonální nevyzrálost ;)

Drahý Hope, dvacetjedna bylo před třemi lety... ;)

Drahý technikjiriku, o smyslu svého života tápu jako malá puberťačka, někdy je to tak a jindy onak, dokážu se bavit se staršíma holkama o vaření, pečení a žehlení, ale taky se dokážu bavit s mladšíma lidma o pařbách, marijánce a hudbě... Tudíž jsem asi takovej "oboustranec" a toto se prokazuje i v reálném životě - s mým drahým si klidně lehnu k televizi a pobavím se o důležitých věcech, klidně s ním jdu na luxusní večeři na podpatkách a v šatech. S tím druhým bez problému jdu zapařit a vykouříme jointa, obuju si číny a roztrhaný rifle - jestli mi rozumíte, co tím mám na mysli, nevím jak to vyjádřit, píšu obrazně. Cítím se fajn s oběma.

tlustoprd*
hodnocení

0x

Fuuj velebnosti ja jdu blejt, nejsi nic nej obycejna K- - - A

doplněno 29.09.10 13:27:

nez

doplněno 29.09.10 13:32:

Pises ,ze zijes s pritelem 3 roky je mily,pracovity,hodny atd tak co te vedlo roztahnout nohy jinemu?

khetti*
hodnocení

Jo, čekala jsem tuto odpověď. Nedivím se jí.

jsem*
hodnocení

0x

Karino - *palec*. Přesně tak.

khetti - zkuste si odpovědět na otázku: "Kdybych měla samostatné bydlení a nebyla odkázaná na člověka, se kterým 3 roky žiju, měla bych v hlavě guláš? Nebo bych se rozhodla raz-dva?" Takovýhle problémy mívají mladé holky, které nevyrůstaly s otcem. Chápu vás, ale nesouhlasím s vámi. Měla byste se rozhodnout, není to fér hlavně vůči staršímu partnerovi. Radím používat ze všech tělesných částí nejvíce mozek, vše ostatní už bylo řečeno.

amadeus*
hodnocení

0x

Me soudit lidi nebavi, ale davat rady a konstruktivni kritiku ano, ale nedovolil bych si rict, ze jsem objektivni. Pokud nechcete litovat, doporucuji si proste jednoho vybrat, s druhym se v dobrem rozejit (v zadnem pripade nerikat prave duvodu) a doufat, ze ten vybrany an to nikdy neprijde, nebo to dokaze prekousnout. Nejhorsi vec po nevere, kterou muzete partnerovi udelat, je se k nevere priznat. O cem nevi, to ho neboli.

buss
hodnocení

0x

Jooo lidská psychika je pěkná hlubina, mozek pěkná záhada, kdo se v tom vyzná? Takže jak radit? Dyť jsou společnosti kde i ženy mají několik mužů, když jim to vadit nebude, tak co? Není jich i u nás více?

michalek*
hodnocení

0x

No vidíte! Alespoň jste poznala,jak to my chlapy máme někdy těžké. *smich*

mrsfinch
hodnocení

0x

Být Vámi, tak to ukončím s oběma, protože ani jednoho skutečně nemilujete. Kdybyste jednoho z nich milovala, tak nejste s tím druhým. Pokud přítele, s nímž žijete, podvádíte s jiným, tak Vám v tom vztahu něco chybělo. Momentálně si "užíváte" a jak dlouho to bude pokračovat, je jen na Vás, protože pánové zřejmě netuší. Ale ani jeden z těch vztahů není podle mého názoru perspektivní, protože v každém z nich něco postrádáte. Kdybyste tolik milovala toho druhého, tak opustíte přítele. Ale vy nevíte, co dělat... Nejste určitě jediná, která má více mužů najednou, ale jsou věci, které se nedělají. Pokud budete nadále s oběma muži, tak Vás to zřejmě tolik netrápí nebo opravdu nejste natolik vyzrálá a nehledáte plnohodnotný vztah. Podle mě jste teprve na začátku přemýšlení, jak situaci vyřešit. Asi Vás hlodá špatné svědomí. Ale pořád je to málo... Chce to čas a dozrát anebo udělat rázné řešení. Myslím si, že když si vyberete jen jednoho z nich, tak ten "vztah" je už tak pokažený Vaší nevěrou, že už to ničím nezachráníte, ani svou nápravou a návratem k tomu jedinému...

knopka*
hodnocení

0x

Tak nerozcházejte a nechte tomu volný průběh...ale může se stát že pak nebudete mít ani jedno...já si o tobě nic takového nemyslím,ba co víc,asi ti i rozumím...

pt®

Kheti, víte proč Vám žádná odpověď nepomohla? Protože jsou zde odpovědi, které jste nechtěla slyšet. - stařenka

khetti*
hodnocení

Ne ne, špatně jsme se pochopili - nebo teda spíš jsem to špatně podala.

já nemyslela vaše odpovědi, že by byly špatné nebo tak, to vůbec! Byla v nich pravda která mi dopomohla k tomu, co jsem učinila.

Měla jsem na mysli odpovědi typu: Jsi dě*ka, ku*va, nevíš co chceš atd atd... :)

Snažila jsem se tyto odpovědi ignorovat, ale někdy to prostě nejde. :(

Teď jsem jen ráda, že mám ve svém životě jasno (alespoň v téhle věci) ;)

hezký den vám všem ;)

doplněno 22.10.10 13:25:

má předešlá odpvěď byla spíše určena uživateli/ce 3t :)

3t*

Nevim proč se tím tak dojímáš, že tě někdo nazve kurvou nebo děvkou. Jednak z textu jasně vyplývá, že to tak je ( "...spím se dvěma muži...") a za druhé jsi sama napsala "odsuďte mě, ukamenujte, myslete si že jsem d...a...". Dále píšeš "Ne ne, špatně jsme se pochopili...má předešlá odpvěď byla spíše určena uživateli/ce 3t" což si protiřečí s tvou předchozí větou "Ale můžu Vás ujistit, že ani jeden příspěvek mi nepomohl...", máš v tom docela maglajz *tuc* to ti teda povim. Tak nám aspoň napiš, jak jsi to vyřešila (to že napíšeš že teď už máš ve svém životě jasno je dost mlhavý a taky to nemusí být pravda). Myslím že zdaleka nejsem jediný koho to zajímá. Zatím tu totiž působíš dojmem arogantního fracka, co sice žádá o pomoc, ale ve skutečnosti žádné rady nepotřebuje, všechno si vyřeší sám a už vůbec se neobtěžuje těm, co mu radili, říct jak to dopadlo.

khetti*
hodnocení

MŮŽETE MI PŘESTAT TYKAT? Děkuju :(

loskotova*
hodnocení

0x

Naprosto chápu.-) *placni*

hodnocení

0x

A co je spolu seznámit,udělat si domácí trojku a mužete spát s oběma najednou..*smich*

pt®

bobek07, tak to doma navrhněte manželce, myslím, že by ste byl blahem bez sebe, kdyby na to přistoupila, že? Co radíte takový nesmysl. - stařenka

stařenko...zřejmě jste nepochopila,že já jsem hlavní dotaz nepoložil!Takže Vás musím upozornit,že já neřeším "spaní" se dvěma partnery a navíc jste zřejmě ve svém věku přehlédla smajlíka *smich*,jehož význam je snad každému jasný*palec* i když asi jsou i vyjímky! Nic ve zlém...hezký den .bobek 07

buss
hodnocení

0x

No coo, jsou přece země, kde je to běžné, má je doma. Řešit to můžeš jedině TY. Carpe diem.

pt®

Buss, v naši zemi to běžné není. - stařenka

buss

OK, takže co mi brání mít vás doma dvě, či opačně? Co to je běžné? Když se domluvíme tak je mi okolí a jejich kecy ukradené, jen budou závidět, pomlouvat jak je tady zvykem. Více peněz v domácnosti třeba ... Myslím, že tady takoví jsou, jen to nikomu nestrkají pod nos. Pěkný den, takže ven!

julii*
hodnocení

0x

Chápu tě ... měla jsem to samé *smich* oba dva pro tebe dohromady tvoří dokonalého a ideálního muže, protože co jednomu chybí, to má druhý a naopak. Já vím, že budu teď působit negativně a možná i jako dě*ka :) ale každý má jiný názor a kdo si tohle neprožije, tak nepochopí. Vždy budeš k jednomu z nich víc nakloněná, budeš ho milovat víc, ale když ztratíš toho druhého, tak ti bude chybět právě to, co ten 1. nemá. Máš hodně možností jak to vyřešit. Taková ta jedna z nejhlavnějších, která by tvojí situaci vůbec nevyřešila, spíš by tě uklidnila, je, že by jsi udržovala dál kontakt s oběma. S jedním budeš žít a spát, s druhým jen spát a užívat si nestereotyp, ale nesmí se o tom druhém vzájemně ani jeden dozvědět. Pak máš další možnost, potopit jeden vztah x risknout a říct jednomu z nich, že máš ještě někoho jiného, jestli nechce vyzkoušet a tolerovat milostný trojúhelník, protože vznikne rovnováha. Pokud to nepřijme, ztratíš tím jen jednoho, proto je lepší se pevně rozhodnout, kterému z těch 2 to říct, nemusíš se bát, že zkontaktuje sám toho druhého, když si o něm vymažeš všechno, co by ho k němu přivedlo. Já jsem potkala někoho 3. který pro mě měl z každých těch 2 něco a byl z nich nej ve všem. Stačí se jen pozorně podívat a opravdu dávat pozor a pak zjistíš, že ani jednoho z nich tak moc nemiluješ *smich* ale záleží, jak to cítíš. Hodně štěstí, snad ti to k něčemu bude ** ..*smich*

nu*
hodnocení

0x

pokud jsi blíženka, je to normální, znám jednu která měla těch chlapů víc než ty, současně, a s posledním se rozešla dva dny před sobášem, s každým z nich jí bylo dobře a nechtěla se ani jednoho vuzdát...na tom nic není...ale žádný z nich o těch dalších nic nevědel...pak je to v pořádku

pomocnikzednika
hodnocení

0x

Vy nemáte široké srdce a duši, ale široký rozkrok. Milujte klidně oba celý život, to není nic proti ničemu, ale chrápejte jen s jedním. A dokonale se Vám i jiným uleví a dobře bude!

nu*
hodnocení

0x

hej kateřino, neposlouchej ty idioty, už starý číňan ve svých svitcích napsal, že partnerka musí být vhodná, platí to i o partnerovi, vhodná znamená rozumět si, tedy duševní shodu, a pak také vonět si ,tedy fyzickou, nebo přesněji fyziologickou shodu, vůně feromonů, které jsou v kůži, ve vlasech atd je signálem, že se k tobě partner z fyziologického hlediska hodí...Jinak řečeno, hodíte se k sobě velikostí, hloubkou přirození a spojení je dostatečně těsné a tedy u vzrušující...Pro nechápající idioty, píše se to také ale podrobněji ve staroindické knize erotiky, označované jako Kámasútra...stačí se tam podívat...Puritání se sexuality dobrovolně vzdali, někdy ale jen naoko, aby mohli moralizovat...Ale různé tantrické brožurky doporučují souložit, souložit, a souložit, pokud je parner-parnerka vhodná...Tam se neřeší žádná věra ani nevěra, protože sexualita je přirozená...Má to na lidský organismus bahodárný vliv, což je vědecky prokázáno..Například v dnešním vydání se na netu píše, že pravidelná a častá soulož má pozitivní vliv na vytěsnění melancholických a depresivních nálad v zimním období...Žádný člověk není monogamní a nevidím jediný důvod, když může mít dnes v orientu chlap tolik žen, kolik je schopen uživit a obšťastnit, proč by nemohla mít evropanka tolik chlapů, kolik uzná za vhodné...Oficiálně, ve svazku manželském to jde podle křestanského slibu jen postupně, jednoho po druhém, tak proč toho nevyužít...Když může člověk prožít něco hezkého, nemá se tomu bránit...A vy puritání, co nesouložíte a závidíte proto těm, co souloží, proto pomlouváte a blbě moralizujete, strčte si své výlevy za klobouk...Kačko, jen DO NICH, podpořím Tě :-P

soustak

Co to meleš nu? Duševní shoda je zbytečná! Hlavně jak říkáš si vonět - to hned na sebe skočit a souložit a souložit a souložit se zmítáním se v nekonečných orgasmech a stříkáním. A kdekoliv a kdykoliv a s kýmkoliv kdo má ty feromony nebo i bez nich jen tak držet a třeba si číst. A když si nás voní navzájem víc, tak všichni dohromady to je pak rajc, to souložíme i na tři směny a dokola. A bez šprcek, ty by jen překážely. Kde tě můžeme s partou sehnat, určitě si budem všichi vonět a vojedem se všichni navzájem pětkrát dokola! Miluji tě nu a vím že ty nám taky dáš!

hodnocení

0x

khetti, máte to těžké... Vám tu vyčítají, že máte dva chlapy...
představte si, že někdo se tu vydává za dva chlapy a píše z jednoho počítače, jednou je za monogamii a podruhé navrhuje grupák... začínám mít podezření, že to může být žena, která Vám ty dva závidí...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]