Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakého spisovatel/ku máte nejraději?

Od: luc223 odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, jaké knihy čtete? Máte oblíbeného spisovatele? Já četla dříve hodně Michala Viewegha , dál jsem měla oblíbenou Taťánu Vasilkovou a její romány , ráda bych začala zase něco číst a ráda bych se zeptala co se líbí vám?
Ať už je to krimi, psychoromán, romantika nebo humor . Co rádi čtete?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jk2021
hodnocení

0x
Heninng Mankell - sérire případy komisaře walandera
Peter May - Skála
Vlastimil Vondruška - série hříšní lidé království českého
Jaroslav Boček - Případ doktora Karpety
Asa Larsson - Sluneční bouře
Michaela Klevisová - Kroky vraha
Patrick Ryan - Jak jsem vyhrál válku
luc223
hodnocení

Hezký, super tipy

slovan
hodnocení

0x
L.N.Tolstoj, C.S.Lewis, Jan Keller, Nikolaj Starikov, Václav Cílek.
Ono se to v průběhu života dost měnilo, ale poslední roky asi tyto...

hodnocení

0x
Na to přece nelze jednoznačně odpovědět. Jsem velká čtenářka a rozhodně nemohu upřednostnit jednoho autora.

hodnocení

0x

Můj oblíbenec Chris Carter, čekám na jeho další dílo.:)

freak
hodnocení

0x
Já mám nejradši Jana Pelce. Mám od něj více knih, ale tou nejoblíbenější je dílo "A bude hůř..". Tu jsem četla snad stokrát a číst ještě určitě budu. Pak Josef Formánek. A z detektivek se mi dobře četly knihy od Adlera Olsena

fram
hodnocení

0x

Psychodetektivky, žádné střílečky, autorů:

Arnaldur Indriðason (islandské jméno, v němž Indriðason je patronymum, nikoliv klasické příjmení): Islandská krimi. Autor vystudoval novinařinu a historii. Dozvíme se neznámé o americké základně na ostrově Island v rámci boje s nacizmem.

Maj Sjöwallová, Per Wahlöö : Švédská detektivka ze 60-tých let. Sociální problémy Švédské policie. Jedna detektivka se jmenuje Policie pomo pije (ale není to ta nejlepší, jen znova vyšla v 90-tých letech a je v knihovnách).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]