Zdravim, chtěl by jsem si koupit nějakou vzduchovku, ale nevím kterou zbrojak nemám do kolika J, si muzu koupit vzduchovku bez zbrojaku někde jsem našel 16j. A jakou by jste doporučili děkuji
Nově si můžete koupit už vzduchovky i s vyšším výkonem než 16J bez zbrojáku. Teď je tam limit myslím jenom na ráži. Ale je to v podstatě pro nás nezajímavé. Většina ráží je 4,5 nebo 5,5 mm a tam je to bez limitu výkonu. Já si chci koupit něco od Air arms, ale ty ceny.
Zdravím, z pístovek (na pružinu) doporučím AA Pro Sport nebo TX, případně Weichrauch HW 57/77/97. Pokud je to na hobby a na naučení, tak sehnat klasiku Slavia S620/S630/631/634. Pokud máte trochu závodní ambice, tak byvh se koukal po pohonu CO2 či rovnou PCP. SPA CP1, SPA CP2 či CR600w jsou kultovní hobby vzduchovky na CO2- v dané ceně hodně povedené.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.