Nejste přihlášen/a.
Zdravím,chci si najít holku, bohužel nemám moc velké sebevědomí na to abych nějakou nějakou oslovit. Neříkám že jsem úplně nesebevědomý,ale prostě v přítomnosti dívky se mi nějak vypaří a začnu být zamlklý. Celkově mi i tak dost velké ego snížilo teď akné, které sice je o proti jiným, mírné, ale i tak mám strach už jenom kvůli tomu nějakou tu dívku oslovit. Děkuji za případnou radu či názor na celkovou mou situaci.
Děkuji Vám, za odpověď. Se vším co jste napsal souhlasím. Vzdělávat se vzdělávám, jak v odvětví co mě baví tak i všeobecně ze všho možného. Cvičím taky. Bohužel třetí bod nedělám, tak ho vyzkouším.
Přeji pěkný den
Ano
Nedělala bych si s tím starosti. Jste jistě mladý a pokud se Vám dívka bude líbit, překonáte své obavy. Pokud to bude oboustranné, i dívka Vám pomůže. Není se čeho bát. Je třeba zkoušet oslovovat dívky. Jednou to bude lepší, jednou horší. Je potřeba se to také naučit. Hlavně hlavu vzhůru a moc o sobě nepřemýšlejte a zkoušejte.
Držím palce. Půjde to.
Zdravím.
Teď se necítíš, oslovit nějakou holku, tak to zatím odlož. V tvé nynější situaci by tě případné odmítnutí asi dost bolelo a vzalo by ti to ještě více odvahy. Zatím nic neztratíš. Zkus třeba napřed řešit to akné, zajdi na kožní, uvidíš, že ti tam pomužou. Pak se budeš cítit lépe i sebevědoměji. Nic neuspěchej, když poznáš, že jsi holce také sympatický, tak ji oslov.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.