Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chci si najít holku,ale nemám sebevědomí

Od: lukas77 odpovědí: 12 změna:

Zdravím,chci si najít holku, bohužel nemám moc velké sebevědomí na to abych nějakou nějakou oslovit. Neříkám že jsem úplně nesebevědomý,ale prostě v přítomnosti dívky se mi nějak vypaří a začnu být zamlklý. Celkově mi i tak dost velké ego snížilo teď akné, které sice je o proti jiným, mírné, ale i tak mám strach už jenom kvůli tomu nějakou tu dívku oslovit. Děkuji za případnou radu či názor na celkovou mou situaci.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

slovan
hodnocení

2x
O své "situaci" jsi toho moc nenapsal, ale vřele doporučuju nejdříve najít ( zdravé ) sebevědomí a teprve pak uvažovat o "holce".
Myslím, že pomůžou tři záležitosti,které bys měl na střídačku dělat každý den.
1, Učit se. Absorbovat informace, vzdělávat se, nejlépe ve více oborech. Tak, aby ses v nich docela vyznal. Může to být něco, co tě baví nebo se tím profesně živíš a k tomu přidej nějaký bonus, třeba historii, zeměpis, botaniku, cizí jazyk, apod.
2, Fyzicky cvičit. Jakkoli, ale hlavně denně.
3, Úmyslně se denně vystavovat situacím ve kterých se někoho cizího na něco zeptáš nebo se někomu nabídneš, že mu s něčím pomůžeš. A nestresuj se z odmítavých reakcí. Druhý den znovu, jinou situaci, jiného člověka. Věř mi, že už za dva měsíce uvidíš změnu a nebudeš mít takový "knedlík v krku" při komunikaci.
lukas77
hodnocení

Děkuji Vám, za odpověď. Se vším co jste napsal souhlasím. Vzdělávat se vzdělávám, jak v odvětví co mě baví tak i všeobecně ze všho možného. Cvičím taky. Bohužel třetí bod nedělám, tak ho vyzkouším.

Přeji pěkný den

nyx
3. A když první den oslovíš 10 cizích lidí, tak už 3. den budeš úplně king
Oslovovat jeden den jednoho, to bych se bál, že 4. den na to už zapomeneš a budeš zase dole :))

p23®
hodnocení

1x

Ano

Nedělala bych si s tím starosti. Jste jistě mladý a pokud se Vám dívka bude líbit, překonáte své obavy. Pokud to bude oboustranné, i dívka Vám pomůže. Není se čeho bát. Je třeba zkoušet oslovovat dívky. Jednou to bude lepší, jednou horší. Je potřeba se to také naučit. Hlavně hlavu vzhůru a moc o sobě nepřemýšlejte a zkoušejte.

Držím palce. Půjde to.

Zdravím.

lukas77
hodnocení

Moc Vám děkuji za odpověď.

nyx
Mě třeba oslovat dívky Jo?
no tak to zvládne asi tak 3% dnešních chlapů :))
Každopádně spousta z nich ještě pak utrpí ztrátou motivace, prostě se přestanu snažit, vím čím to je způsobené :))

lukas77
hodnocení

*Myslíte Omlouvám se za překlep připadám si teď jako idiot.

p23®

Ano

lukas 77 - nic se neděje. Stane se. Zdravím.

david1
hodnocení

0x
ano máš na to
lukas77
hodnocení

Ano vím že myslíte je tvrdé y, však jsem se za překlep taky omluvil. Jinak díky za tvou odpověď.

tak
hodnocení

0x

Teď se necítíš, oslovit nějakou holku, tak to zatím odlož. V tvé nynější situaci by tě případné odmítnutí asi dost bolelo a vzalo by ti to ještě více odvahy. Zatím nic neztratíš. Zkus třeba napřed řešit to akné, zajdi na kožní, uvidíš, že ti tam pomužou. Pak se budeš cítit lépe i sebevědoměji. Nic neuspěchej, když poznáš, že jsi holce také sympatický, tak ji oslov.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]