Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pozvání na druhé rande

Od: buffik odpovědí: 17 změna:

Čaute, na netu jsem viděl xx článku ve kterých někdo radí chlapům kdy by měli pozvat slečnu na další rande.

Většina psala po 5 dnech apod.

Já to osobně beru trošku ( asi ) dospěleji, když nemá smysl si na něco hrát .. na nedostupnost, neprojevení citů apod.

Osobně, když se mi na schůzce slečna líbí, rozumíme si, nedělá mi problém se na druhý den zeptat, zda-li bychom zase něco nepodnikli ( když se setkáme např. v pondělí, většinou mám pak čas až o víkendu, na který bych to směřoval ). Navíc když se po schůzce ještě ten večer ozve první slečna :D !

Abych tento dotaz na ŽENY shrnul.

Ovlivní něco u Vás když chlap nabídne další schůzku takhle brzy?

Pokud máte zájem, tak je přeci jedno kdy to někdo navrhne.

Platí prostě v každém věku tohle hraní? Chápu, že je fajn přemýšlet nad tím jestli si to chlap užil, jestli se ozve atd atd

Nebo vás to odradí? I když jste se bavily na první schůzce? Je to nějaká známka, že by byl chlap dotěrný nebo tak něco?

- Je mi 24 a osobně takovéhle věci "KDY SE OZVAT/NEOZVAT" "DĚLEJ, ŽE NEMÁŠ ZÁJEM" beru jako záležitost 15ti letých.

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Buď je chemie mezi vámi nebo ne. To, jestli se domluvíš na druhý den nebo až za pět dní, je úplně jedno.
Z mých zkušeností, mně když se někdo opravdu líbí, tak jdu do toho naplno a nečekám a chci jí vidět prakticky hned. Pokud má holka opravdu zájem, bude to mít stejně, pokud ne, nemusím aspoň zbytečně ztrácet čas (Většinou to praktikuji tak, že první rande venku, druhé už pak u mě doma se vším všudy).
Je samozřejmě rozdíl být vlezlý a projevit zájem stejně tak je důležité sledovat signály druhé strany.
buffik
hodnocení

Přesně takto to vidím, proč se trápit jestli chce a nebo ne? Zeptám se a uvedu to na pravou míru , když né .. jde se dál a když jo, tak jdeme něco naplánovat. Je mi jedno, že se mou otázkou pro ní začnu jevit jako JISTOTA a třeba pro ní ztratím zájem a nebo se celkově vytratí ta tajnost :D .. Prostě buď chce a nebo nechce.

Jsem holka a měla jsem to vždycky stejně jako @gismo. Nač chodit kolem horké kaše.

makak
hodnocení

4x
Zlaté staré dobré časy, kdy sis musel další rande domluvit na konci toho aktuálního, protože nebyly mobily a nechtel si volat nekdy pozdeji na pevnou, kde to vezmou jeji rodiče *smich*

hodnocení

1x
Já jsem v tomto přímější a pokud bych měl z prvního rande oboustranně dobrý pocit, tedy že bych měl pocit, že partnerka je spokojená a že se bavila, domlouval bych se už na něm. Ale takovým způsobem, abych ji do ničeho netlačil, tedy ne přímou otázkou: "Uvidíme se ještě?", na kterou se musí odpovídat ano/ne, ale například zmínkou o něčem, co se dá společně navštívit a bedlivě bych sledoval, jestli ji to zaujalo a je nakloněna tomu se konkrétně domluvit.
buffik
hodnocení

To zní dobře :) , ale teď zase , je to hraní? A nebo to je vaše upřímná reakce , jde mi o to, jestli nad tím přemýšlíte, že by to tak mělo být a proto to uděláte a nebo to vychází z vás.

To se nedá oddělit. Osvědčilo se mi co nejméně se přetvařovat a nehrát si na něco, co nejsem, současně je ale potřeba se kontrolovat v některých oblastech, na které ženským záleží. Teď zvolím shválně ujetý případ, ale pokud jde člověk na rande s holkou, která má ráda psy, tak nemůže "vtipně" reagovat, že psy má nejraději s česnekovými knoflíky.
buffik
hodnocení

To je jasné, naprosto s tímhle souhlasím

hodnocení

1x

To mi připomnělo jeden starší český film, kde manžel plánoval rodinný život na řadu let dopředu (dovolená v Bulharsku, 1. dítě, 2. dítě, povýšení, auto...) *bzum*.

Plánovat si lásku, byť jen na několik dní dopředu, je nesmysl. Když už se nechcete zeptat přímo jestli ano, nebo ne, tak to nechte na ní. Prostě se jí po prvním oboustranně úspěšném rande zeptejte kdy se sejdete příště. Buď partnerka zájem má a pak něco navrhne, nebo nemá a pak není co řešit. Dělat drahoty hned po prvním rande je nesmysl a partnerka si to pravděpodobně vysvětlí jako nezájem z Vaší strany a už se neozve.

liska5

Jasně. Ještě nejste v žádném vztahu, tak se zeptej, jako kámoš, jak to vidí, jestli si dáte někde sraz teď o víkendu, nebo má jiný návrh? Trochu humoru do té konverzace, ať to odlehčíte.

buffik
hodnocení

Na druhou stranu, když už takhle člověk uvažuje co a jak, tak nejedná sám za sebe, to nemůže fungovat :D . Člověk by měl být svůj a jednat tak jak jedná, jak se mu to zdá vhodné .. jedině tak to může fungovat, když to neklapne , tak co? Člověk byl svůj a prostě to tak mělo být, jde se dál :) , metody, taktiky, nezájem a nebo umělá žárlivost nic neřeší.

liska5

Já mám pocit, že překombinováváte Vy. Že všechno moc řešíte. Z jednoduchého zeptání je slohovka.

rybar
hodnocení

0x
Ptát se ženy, jak na ženy, je jako ptát se ryby, jak na ryby…
buffik
hodnocení

Tak každá žena víc co má ráda a co né, jak to vnímá. Pročpak by tady nemohly vysvětlit?

Á jé, vy jste ještě "mladej".. :-D Žena nikdy přímo neříká, co si myslí a co chce. Očekává, že to poznáte z náznaků, což vyžaduje značné úsilí, a o to jí jde. Nejvýš vám tu na toto odpoví nějaké zralejší ročníky, ale to už nemusí být moc platné.
buffik
hodnocení

Chápu, prostě si chtějí užívat ten zájem a trošku si zahrát na nedostupné , tak to je, bylo a bude :D ..

Tohle platí stále, i když už nejsou "nedostupné".

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]