Nejste přihlášen/a.
Budeme se do 14 dnů stěhovat a pořád zvažujeme zda oslovit stěhováky nebo si dodávku půjčit. Celý být máme vybavený, takže je tam, i dost nábytku. Mám kamaráda, který mi nabídl pomoc, ale pořád zvažuji. Poradíte, jak by jste to řešili Vy? Pokud bych se rozhodl pro půjčení dodávky, máte prosím nějaký typ v Otrokovicích či Zlíně. Prosím, vlastní zkušenost.
Objednat stěhováky. Dodávka je vhodná na krabice a drobnosti. Dodávky typu Tranzit, Jumper, Boxer, Ducato nejsou pravoúhlé a do nákladového prostoru zasahují podběhy. Nábytek není možné spolehlivě připevnit. Na stěhování nábytku je potřeba skříň s možností připevnění popruhy ke stěnám.
Zase bych to tak nehrotil. My vždy v rodině ať se kdokoliv stěhoval vše vozili osobákama případně na vozíku a přežilo to vše.
Když jsem se stěhovala já, objednala jsem stěhováky. Při objednávce chtěli vědět jak velký byt stěhuji, jestli chci koše a kolik, jestli chci pomoc při balení. Kolik chci lidí. Měla jsem zabaleno, drobnosti v krabicích od banánů, na každé krabici bylo napsáno, kam se to má odnést-kuchyň, koupelna atd, tak jsme o ně nezakopávali a nepřenášeli. Koše na kytky a na to, co se rychle potřebovalo dát do igelitek. A také vysavač a nějaké neskladné věci. Nábytek utěsnili matracemi a dekami, které byly součástí auta.
Nepíšete, jak je váš byt velký, ale jestli je větší a máte dost věcí, zvolil bych stěhováky.Ve dvou toho budete mít plné zuby - asi. Pokud byste ale nakonec chtěli půjčit dodávku, tak ve Zlíně i Otrokovicích je těch možností dost - dodávky a nebo zkuste ty stěhováky, např. stehovanizlin.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.