Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výměna zboží na splátky

Od: verunka08* odpovědí: 5 změna:

Dobrý večer,
objednávala jsem si zboží, měla jsem zájem o nákup na splátky, zboží došlo, zaplatila jsem akontaci...ale musela jsem zboží vrátit zpět a žádat o jinou, menší velikost, kterou jsem neodhadla...zboží přišlo vyměněné,ale požadují po mě zaplacení celé částky...tu bohužel uhradit nemůžu... Balíček zůstal napoště..co dále dělat?zaplatila jsem 10%z ceny...Děkuji za odpovědi.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

0x

Speciál dotaz, odkazuji na občanský zákoník - z.č. 40/1964 Sb > spotřebitelské smlouvy a hledat na intu.

mcester*
hodnocení

0x

V tomto případě platí to co máte napsáno v ujednání se splátkovou společností.*nevi*

verunka08*
hodnocení

není uvedeno nic, co by nasvědčovalo tomu,že není možné zboží vyměnit pokud nezaplatím celou castku...

alf*
hodnocení

0x

z pohledu dodavatele je zboží zaplacené a výměnu, reklamaci tak řešte. Myslím, že požadavek na úhradu bude nedorozumění, neschopnost nebo nějaký nový trik.

verunka08*
hodnocení

ja jsem jim psala,ze celou castku platit nebudu,a pokud nesjednaji spravny postup, budu zadat zpatky 1.splatku...samozrejme se tim vse prodlouzi, jelikoz balicek bude na poste az do 11.10...takze zbozi budu snad za 3tydny...:(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]