Nejste přihlášen/a.
Já jsem přesvědčená a mám podloženo vlastní zkušeností, že toto je dáno. Mám 173cm a mým snem bylo dosáhnout 65kg. Jedla jsem opradu hodně, vybíravá jsem nebyla vůbec nikdy. Co se dalo sníst, to jsem snědla. 8 knedlíků nebyl problém, kondenzované Salko? Klidně na posezení. 2 děti nic nezměnily. Muž si dělal legraci, že mě zase musel hledat, protože jsem zapadla mezi matrace. Sportovala jsem, byla jsem akční, ale jedla jsem neuvěřitelná množství jídla. A přesto. Vím, že prostě někdo, tak jak to máte vy, má totéž. A podle toho vybírá sport. Vytrvalostní běžci a chodci, jsou samá šlacha. Lékař by vám vysvětlil, že to je dáno délkou svalových vláken. Běžci na krátké tratě, baskeťáci, všichni ti, kteří reagují a mění směr a rychlost pohybu, ti nejsou ani hubení, ani tlustí. Silové sporty, to je úplně jiná sorta.
To, co děláte, je velkým nesmyslem. Naberete na tuku, tukových polštářích na břiše, na zadku, na zádech, ale svaly nenaženete. To vůbec! Jen ztloustnete do neforemného pytle sádla. Naučte se sesvým tělem žít a najděte sport, který se bude vaše tělo stavěno.
Nic s tím nedělejte.
V tomhle věku je to naprosto v pořádku. Nerozhazujte si metabolismus nějakýma experimentama, kterýma si akorát zaděláte na potíže v budoucnu. Rychlý změny váhy akorát vedou k problémům - cukrovka, vysoký tlak, zatížení kloubů.
Až Vám začne být ke 30, tak tělo začne pomalu tloustnout a vůbec se Vám to nebude líbit.
Budte hlavně v klidu..Jezte normální porce,jen vícekrát denně,místo 5x třeba 6x.Ovoce,rozhodně nevynechávejte.POtřebujete se dostat do normálu a jíst zdravé věci,dát si i na lačno med a srovnat metabolismus,přísunem zdravého.Tučným a hamburgerem to stejně nespravíte a jen si uškodíte,že jak zde popisují,si vykoledujete cukrovku a jiné potíže a třeba ještě k tomu,víc hubnete.Přestante se nervovat,že ste hubený,zajděte si k lékaři,který posoudí váhu a případně vás pošle na dietologii,aby vám vysvětlili,co je pro vás vhodné jíst.Chodila jsem také,s opačným problémem a vše je na pojištovnu.Oni zjistí,jak funguje váš metabolismus,stoupnete si také,na chytrou váhu,de vám změří Bmi.Sám neexperimentujte.
Enegetické nápoje jsou akorát tak dobré zničit si zdraví!
Procpávat se sladkým a tučným nevidím rovněž učinné.
Jste často ve stresu? Někdo hubne a nepřibere, jelikož je permanentně ve stresu. Na vině vaše stavu mohou být scházející trávíci enzymy.
Tělo stravu přijme, zpracuje, ale nedodá mu žádné živiny.
Jestli si přejete rychle přibrat 20-30 kilogramů, založit si základ na diabetes 2. typu, poruchy lipidového spektra, hypertenzi a abdominální obezitu, zde je prosím podrobná kuchařka.:
Snídaně: 3 koblihy, 1 rohlík s nutellou, káva 3 lžičky cukru
Svačina: Pařížský salát, tři rohlíky, 0,5l Coca coly, Tatranka
Oběd: MC Donald - 4x Hamburger, velké hranolky, velká Cola, zmrzlina
Svačina: Káva 3 lžičky cukru, sušenky Bebe - celé balení, Coca Cola
Večeře: 2x Pizza (šunková, sýrová), 3 x12 stupňové velké pivo nebo láhev bílého vína
2. večeře: Tatranka nebo Fidorka, případně obojí
Vyhýbejte se zelenině, zásadně jezte jen to nejsladší ovoce (banán, pomeranč), vláknina je zakázané slovo, luštěniny vynechat, preferujte bílé pečivo, Vaší stravu musejí tvořit především sacharidy, tuky a minimum bílkovin.
A to byl recept na diabetes 2. typu. Jídelní lístek složen nutričním terapeutem. Doufám, že autor dotazu je dostatečně inteligentní osoba a pochopí!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.