Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pomůže kyselina mravenčí?

Od: frantiseek odpovědí: 3 změna:

DOTAZ:

mám opakovaně minikořínky (černé minitečky) neboli kořínky bradavice na plosce chodidla - jak se toho zbavit? údajně to je záležitost na měsíce, roky... Někdo ovšem velice chválí EndWarts ORIGINAL/...- pomohl vám? Díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

julie12345
hodnocení

0x
Kdysi jsem bojovala s urputnou bradavicí na chodidle od babských rad, přes leptadlo Duofilm a krom toho, že jsem bradavice roznesla po rodině, se nestalo nic. Přesně si pamatuji ty tečičky jak to vypadalo... Jednou, když jsem do ni vzteky ze zoufalosti stříhala nůžkami *smich* se mi ještě víc roztostla a rozbolela, tak jsem šla tady do Medica Chirurgica a paní doktorka mi bradavici férově vyřízla takovým jakoby zmenšeným nástrojem na jádřince... A v té díře ještě vypálila takovou páječkou *smich* asi ty kořeny. Kouřilo se mi z nohy. Jako díra jak do pr****, ale zhojilo se to dobře, dokonce mám jizvičku. Ale byl už pak pokoj od svině. No, chci říct, měla jsem těch bradavic více, drobné šly tou kyselinou dobře pryč, ale tadle velká držela jak helvetská víra.
okolik

Julie1245, ještě jste se mhla podělit o zážitek došplápnutí na plosku nohy po zákroku, určitě byl nezapomenutelný:-D.

Bradavice je v podstatě parazit. Thůja AKH užívat 2-2-2 alespoń 3 měsíce a uvidíte, že bez drastických metod zmizí sama.

Někdy, vypalování na kožním oddělení nefunguje.

hodnocení

0x

Já mám pocit, že bradavicím toho typu, s černou tečkou a kořínkem, se říkalo kuří oko. A s bradavicí se to nikdy nespojovalo. Nevím, jestli je to samostatný hajzlík nebo druh bradavice. V lékárně bývají nápasti na kuří oka. Fungují, používala je babička i maminka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]