Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Na mobil mi přitelkyně zaslala screenshot displaye svého mobilního telefonu.
Prý ji někdo poslal výhružnou sms z anonymního čísla. A má podezření a chce abych to řešil.
Nějak se mi to nezdá,protože tam chybí datum a čas přijetí. A také je zvláštně podtrženo slovo Tvůj.
Je možné,že jí to přišlo? A nebo si to napsala sama a jen na mě hraje divadlo. A lže mi?
No důvody...Spíše si dávám kousíčky skládačky.Důvěra je ve vztahu velmi důležitá.
Dle mojí přítelkyně si udělala screnshot a poslal mi to na watsap.
Prostě jestli je to možné aby to takhle přišlo.Pokud není..tak mi opět lže a vytváří dusno no.
Takto mi to přišlo od ní na watsap no.Tak jsem to vložil sem tu fotografii při vkládání otázky,Právě i to podtržení slova TVŮJ MI PŘIPADÁ JAKO KDYBY SE KURZOREM VRÁTILA A NĚJAK TO SLOVO ZMĚNILA A POTOM UDĚLALA SCREENSHOT
Pavle, já myslím, že pravdu znáte. Jak sám píšete, už zase lže. Toto je zpráva určená k odeslání.
Taky by to tedy krom chorobného lhaní mohlo být rozdvojení osobnosti, tedy že ty vzkazy píše sama sobě. Ani jedno není žádná výhra. Pak je tu ještě možnost, že žádnou holku nemáte, píšete to sám sobě a tady se tím chlubíte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.