Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Screenshot displaye

Od: rich® odpovědí: 16 změna:

Dobrý den. Na mobil mi přitelkyně zaslala screenshot displaye svého mobilního telefonu.
Prý ji někdo poslal výhružnou sms z anonymního čísla. A má podezření a chce abych to řešil.
Nějak se mi to nezdá,protože tam chybí datum a čas přijetí. A také je zvláštně podtrženo slovo Tvůj.
Je možné,že jí to přišlo? A nebo si to napsala sama a jen na mě hraje divadlo. A lže mi?

Screenshot displaye

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Ahoj.
Přijde na to…má nějaké důvody k tomu si to napsat sama? Takhle těžko říct, ale i podle toho podtržení si myslím, že ano a že si myslí, že jsi hlupák, ale může to být i naopak.
Jo a ten printscreen ti přišel takhle? Je to celé osekané a oříznuté, pak se toho moc poznat nedá.
hodnocení

No důvody...Spíše si dávám kousíčky skládačky.Důvěra je ve vztahu velmi důležitá.

Dle mojí přítelkyně si udělala screnshot a poslal mi to na watsap.

Prostě jestli je to možné aby to takhle přišlo.Pokud není..tak mi opět lže a vytváří dusno no.

Já si myslím, že to psala ona, protože je tam:
1) obrázek smajlíka pro volbu zvolit smajlíka.
2) obrázek letícího dopisu (po stisknutí to pošle tu zprávu).
Jenže každý telefon je jiný a proto to nevím jistě.
hodnocení

Takto mi to přišlo od ní na watsap no.Tak jsem to vložil sem tu fotografii při vkládání otázky,Právě i to podtržení slova TVŮJ MI PŘIPADÁ JAKO KDYBY SE KURZOREM VRÁTILA A NĚJAK TO SLOVO ZMĚNILA A POTOM UDĚLALA SCREENSHOT

Ano, neodeslaná zpráva*zdravi*

Tak schválně;)

Screenshot displaye #2
hodnocení

Dobře děkuji.O to je to pro mě horší

Správnou odpověď zde jsem již obodovala, vše výstižně popsané. Normálně naklepaná sms, ani neodeslaná.. hodně odfláknutá práce. Nicméně, jen jsem chtěla podotknout, že to podtržené slovo se klidně může objevovat i ve zprávách,které byly normálně odeslány a přijaty. Stává se mi to často, i když nevkládám žádný odkaz, ani odesílatel nevkládá žádný odkaz. Ale to jen tak na okraj. A pokud chce,abyste to řešil, tak Vám musí ukázat SMS i s číslem odesílatele, jinak byste nevěděl, s kým byste to měl řešit. Naštěstí to máte bez práce s tím, že řešit to nebudete muset. Leda tak řešit její p*tomé chování.

hodnocení

4x

Vpravo dole je znak pro odesání SMS. Tento znak se příjemci NEOBJEVÍ!

hodnocení

2x

Pavle, já myslím, že pravdu znáte. Jak sám píšete, už zase lže. Toto je zpráva určená k odeslání.

doplněno 21.11.23 23:12:

Taky by to tedy krom chorobného lhaní mohlo být rozdvojení osobnosti, tedy že ty vzkazy píše sama sobě. Ani jedno není žádná výhra. Pak je tu ještě možnost, že žádnou holku nemáte, píšete to sám sobě a tady se tím chlubíte. *smich*

okolik
hodnocení

2x

Inzerát:*smich*

Hledám muže na jeden večer!

Žádné intimnosti, chci se jen pohádat!*cteni*

tyler
hodnocení

0x
Pokud to tedy vážně psala vaše přítelkyně (záminka aby bylo dusno?:)), nemůžu vás neinformovat o tom, že jde o manipulaci. Z textu jsem pochopil, že toho bude nejspíš více. Myslete na své psychické zdraví..

maty
hodnocení

0x
Tak vidíte, že zpráva nelže..ať už ji psal kdokoliv.
Ještě je teda možné, že je podvržená i ta zpráva od přítelkyně, že jí přišla zpráva.

hodnocení

0x
Holka si s tou falešnou zprávou moc záležet nedala. Otevřela si SMS aplikaci (zprávy Google), jen vymazala vše kromě políčka pro odchozí zprávu. Dole byla klávesnice, nahoře konverzace SMS/RCS. Docela průhledný podvod.

jaj*
22.11.23 13:28
hodnocení

0x
Screenshot displaye #3

hodnocení

0x
Z nějakého pár řádku textu a psát ikonek se toho fakt moc nepozná. Ale nerozumim proč neposlala celý screenshot, možná má omezený telefon , který omezuje screenshoty

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]