Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co udělá s tělem výkyv v Kaloriich

Od: radomir1994 odpovědí: 4 změna:
Ahoj, mám dotaz. Za poslední rok jsem zhubnul asi 15 Kg, držím si kalorie na 3000 kcal každý den s tím ze nekdy to je 2500 a nekdy 3500 ale denni průměr mam ty 3000 kcal. Mam dotaz co se stane s tělem když jeden den v měsíci překročím výrazně a snim třeba 4000-5000. Snědl bych to třeba 50% zdravých a 50 nezdravých potravin. Proste udělat si jeden den takový volnější .Jeste jsem to nezkusil mám strach ze bych zbytečně pokazil svůj progres. Nestane se ze se to hned uloží do tuku? Diky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Ano, průměruje se to, jednou se nic nestane. Někdo dokonce aplikuje i "cheat" den jednou za týden. Jestli chcete mít čistě svědomí, tak si dejte nezdravé kalorické jídlo a zbytek dne jezdě nízkokalorická jídla nebo si ten den dejte pořádný trénink.

oo7
Jak optimálně chatovat probírají tu

youtu.be/...

oo7
hodnocení

0x
Co si asi tak stane, když na pustíš do nádrže plné nafty 4 l benzínu? Nestane se vůbec nic, prostě se to zprůměruje…
Btw jaký progres? však ty vůbec nevíš co chceš. Silný a cílevědomí nemají potřebuju cheatovat :)

hodnocení

0x

Tenhle postup nabourá slinivku a budete mít rozházený tlak a také krevní cukr. A z toho cukrovku. A to není vůbec žádná sranda. Nevěříte, kupte si nějaký měřič krevního cukru a sledujte!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]