Nejste přihlášen/a.
Jak si mohu najit slecn pres facebook?Chci se seznamit.Cim mam zacit?Myslim jako prvni...Napr.Ahoj Monco, ja sem Tomas, chtel bych se seznamit.To zni moc jednoduse.Poradte.
Facebook není seznamka, jeho účelem je spojovat lidi, kteří se již znají z reálného života. To je to, co od toho většina lidí čeká, takže když 90ti procentům holek napíše někdo cizí cokoli, berou ho jako otravu. Mě kdyby tedy nějaký Tomáš napsal na Facebooku, a ještě mě oslovil zdrobnělinou, akorát se ho pro jistotu přeptám, zda ho jen nepoznávám, nebo se skutečně neznáme, a pokud se neznáme, napíšu mu, že se omlouvám, ale po FB se neseznamuji a ani do řpátel si ho samozřejmě nepřidám.
Pokud se chceš seznamovat po internetu, zvol seznamku, tedy prostor k seznamování určený, místo, kam obě strany jdou se stejným cílem.
Pokud se chceš seznámit s někým konkrétním, koho jsi viděl např. na fotce přátel, požádej tohohle společného přítele, ať vás v reálu seznámi.
Facebook je trosku odlisny server nez nejake libimseti a lide.cz a tak.
Facebook neni seznamovaci server, tim padem bych ani nechtel riskovat zalokovani a smazani profilu.
Jinak seznamovat se pres internet no nevim, otravovat jen tak lidi... na ulici by sis troufnul zastavit nejakou slecnu a ahoj ja jsem tomas a ty?
Zdravím, jednoduše. Pokud s chceš s někým seznámit přes FB, divej se na přátele přátel, které jsi už někdy viděl nebo potkal. Cizí holku bych si ani nepřidával, je to divný a nemusí potvrdit přátelství. A pak ji normálně piš, na nic si nehrej, buď upřímnej, nepřeháněj počet smajlíků. Domluvte se na schůzce. Hodně štěstí
Tohle virtuální seznámení je jako umělá květina bez vůně. Nebo salám bez masa! :D Vidíš hezkou dívku na upravené fotce, psát o sobě také může, co chce. Ale nevíš o ní, jaká skutečně je, jak se chová, jak jedná, jak mluví a taky třeba, že má velký zadek.
Nejlepší je to stejně naživo, seznam se třeba ve škole, ve vlaku, v tanečních, na zábavě, při sportu, v akvaparku /tam navíc pěkně všechno vidíš naživo a nekupuješ zajíce v pytli/, na sjezdovce, na výletě, při venčení psa, nebo i v čekárně u zubaře! :D
Seznámit se můžeš všude. Ale to virtuální seznamování mi připomíná pohádku o tom, jak princ objevil krásný obraz princezny, který nikdy vidět neměl. Ano, dívka na fotce je třeba hezká, ale nevíš nic víc. Jen to, co Ti ona sama napíše. Proto není nad skutečnost! Nad originál! Abys posoudil její chování, reakce, smysl pro humor...
Jak myslíš, že se seznamovala naše generace, když počítače nebyly? Až na pár inzerátů v Mladém světě vždycky jen NAŽIVO! A že u toho, panečku, byla většinou sranda! Jaga
doplněno 10.12.12 10:08:Stěžuje si kamarád kamarádovi:
Když jsem se s ní seznámil, myslel jsem si, že bude vařit jako moje babička. A ona zatím chlastá, jako můj dědeček! :D
Facebook je odpad moderní doby a hledat seznámení zrovna tam mi přijde jak výkřik do tmy.To už i seznamka na Lidé je proti tomu luxus.Tam alespoň zjistíš,jestli je IQ v plusových hodnotách už při čtení první odpovědi.Snad se nedožiji doby,kdy zadáme technická data hledaného partnera a společnost Vrků&syn nám přivezou nevěstu i s výbavou a povolením k sňatku až domů.
Frem, seznámit se přes FB je Vaše volba. Když to tak chcete, nemá smysl Vám to vymlouvat. Tady ale není nic moc k vymýšlení. Oslovit, představit se, sdělit co chci, co hledám a co mám za úmysly. Počkat na reakci druhé strany. Komunikovat, sbírat informace, pozvat na rande. Zkoušet štěstí, dokud to nevyjde. Jak jednoduché. Vždy záleží na tom, kdo sedí na druhé straně pc a jak moc těmto věcem důvěřuje...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.