Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest při vytahování drátů po operaci

Od: monik odpovědí: 12 změna:

Dobrý večer,v pondělí jdu na vytažení drátů po operaci palce a mám z toho hrůzu,jak moc to bude bolet.Máte někdo tuto nepříjemnou zkušenost za sebou?Ráda bych věděla co mám očekávat.Děkuju.

Bolest při vytahování drátů po operaci

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

1x

Tak jim řekněte o lokální umrtvení, pokud to teda nemají v plánu. Mně když řezali na ruce, tak jsem dostala taková tři malá žihadla. Bolest jsem začala cítit až po několika hodinách a už to nebylo tak hrozné.

hodnocení

0x

Já myslím, že nebudete cítit žádnou bolest, protože dostanete do toho prstíku lokální anestezii.

okolik
hodnocení

0x

Přidala bych vám Arniku montanu AKH již před samotným zákrokem bude se lépe hojit řezná rána bolest nebude tak výrazná.

2-2-2 vycucat.

liska5

Arniku dostal náš pes od veterinářky, když si pořezal tlapky při povodních 1997. :-D

monik
hodnocení

Děkuju za odpovědi,ale ty dráty mám zatlučený v kosti zápěstí a to mám právě strach,že lokál nebude moc platný.

okolik

Proto vám radím začít užívat Arniku již předem.

Hojí jak řezné tak sečné rány, operativní stavy, extrakce zubů.

Když začnete užívat předem a klidně po hodině dost možná ani nepoznáte bolest.

Na obavy před zákrokem klidně Argentum Nitricum bebo Arsenicum album vše AKh s výse uvedeným dávkováním.

hodnocení

0x

Třeba Vám nabídnou rajský plyn N20 (Entonox), ale to je spíše výsadou zubařů. Záleží, kde to budou dělat. Jestli nějaká soukromá chirurgie nebo nějaká zapadákov s poliklinikou. Ale třeba překvapí ;).

Pak nám napiš, zda se to dalo přežít.

Držíme palce ;)

monik
hodnocení

Děkuju všem za rady a odpovědi,v pondělí mně to čeká,tak pak určo napíšu jaký to bylo

Myslím, že větší trauma bych měl ze zubu a tohle proti tomu se vydržet dá líp dle mě. Neboj ;)

monik
hodnocení

Mám dráty venku,tahají to bez veškeré anestezie a první drát šel ven,že jsem to ani nevěděla a druhý byl víc zatlučený,tak to jsem si málem cvrkla,ale je to venku.Ještě jednou děkuju za podporu

Ženský máte posunutej práh bolestivosti (prý k vůli rodění dětí). Já bych cvrknul už při příchodu, když bych uviděl ty kleště na vytahování drátů.

Gratuluji k přežití *palec*

okolik

Zuby jsou citlivější hlava je hlava.

Gratuluji. To se oslaví.

Michal David, Pavel Horňák a Markéta Muchová - To se oslaví (oficiální video) - YouTube *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]