Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Knihovna - oddělení pro mládež

Od: nonamegirl® odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, cca 2 měsíce chodím do knihovny v Plzni (ve Smetanově ul.). Je mi 14, takže musím chodit do oddělení pro děti. Napadlo mě, jestli bych nemohla do oddělení pro mládež, popřípadě jestli bych musela mít další kartičku. Pár knih mám doma, které jsem si koupila, a když jsem je v knihovně hledala, byly v oddělení pro mládež. Myslíte, že bych tam už mohla jít?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x
Já si myslím, že by to šlo.
Kdybych dělal knihovníka já, pustil bych Vás tam.

hodnocení

5x

Určitě by to šlo... je to jedna knihovna- stačí jedna kartička. Domluv se s knihovnicí.

liska5
hodnocení

2x

U nás jsem chodila vnoučatům do dětského na svoji kartu pro dospělé. Proč by to nešlo naopak? Jedině, že ta Vaše knihovna je nějaká obrovská a dělená na dvě kategorie i s jinými kartami. To ale zjistíš jedině tam.

ben®
hodnocení

2x
Dobrý den, asi to půjde, ale budete platit vyšší půjčovné + nová kartička pro mládež (něco mezi kategorií děti a dospělí). Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]