Nejste přihlášen/a.
Do kdy po operaci nastoupit do lázní,když operace poslední proběhla v květnu.(operace bederní páteře)Do půl nebo do roka od poslední operace z května
otázkou je, jestli ty lázně cítíte jako nutnou potřebu. Já mám taky po operaci bederní páteře, už je to přes rok. Když se na to podívám z realistického pohledu, tak přes některé drobné potíže jsem už ok vzhledem k tomu jak zlé to bylo před operací, kdy jsem už ani ncítil nohy a bolesti mě budili. Měl jsem asi štěstí na operatéra. Tři dny po operaci jsem chodil a měsíc po operaci jsem už byl v práci. Cvičím plavu a chodím na výlety. Dávám na sebe pozor a smířil jsem se s tím, že lepší než ted už to nebude.
Kolega s podobným postižením se vrítil po měsíci z lázní a konstatoval, že si užil jen zdravotní dovolenou a zrelaxoval se. Za půl roku byl stejně ztrápený jako když tam nastupoval. Tím Vás nechci z lázní odrazovat a moc vám ten relax přeju. To já jen tak nabízím i jiný pohled na věc. Přeju brzké uzdravení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.