Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kožní potíže

Od: soles47 odpovědí: 5 změna:

Zdravím, celé léto jsem na kožním léčil minibradavičky (milimetrové kořínky) na cca centimetrové "skvrně" na chodidle, teď jsem tam v tom stejném místě opět jednu černou tečku našel.. Kdo s tím, prosím, máte zkušenosti, jak často se Vám "to vrátilo", jak jste to vyřešili? Díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Na patě zmizela sama, na ruce pokaždé jinde-2x vypálení dusíkem a jednou el vypálení nepomohlo, tak poté chirurgicky -ani jedna se nevrátila. první dvě v dětství cca 13 let pak někdy v 25 a poslední pak 50+

liska5
hodnocení

0x

Na které noze? Na jakém místě chodidla? Tam jsou zóny odpovídající jednotlivým orgánům. Najděte si akupresurní body nebo plošky chodidla. Třeba Vám to něco prozradí, na co se v těle zaměřit. Dokonce v psychosomatice souvisí bradavice se zlobou. Nejen vůči okolí, ale i vůči sobě. S pesimismem. Ta psychika místo prý oslabí a virus se prosadí.

Zní to jako sci.fi, ale tak to vysvětlují ti, co to zkoumali v dobách dávných a tyto souvislosti našli.

soles47
hodnocení

Moc děkuji, oceňuji Vaše komentáře, děkuji, podívám se na to

liska5

Jsou takové přírodní pokusy, které u někoho zaberou, např nalepit na tu bradavici placičku z česneku, prý se má posolit. Taky prý potírat olejem s E vitamínem / zkusila bych z kapsle/ nebo tea tree olejem. Někdo na bradavici na chodidle lepí náplastí kousek banánové slupky. Tradiční lék je z vlaštovičníku to mléko.

anet
hodnocení

0x
Měla jsem dřív též na noze, na patě dlouho, snad 4x vypálena a nepomohlo, pak nějak odešla sama. Opět se vrátila a zase se ztratila. Pak se mi vytvořila na noze pod palcem jakoby. Tu jsem tentokrát moc neřešila, byla rozšířena ale citlivější než ta na patě. Trvalo pár měsíců a sama odešla.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]