Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Jaké máte zkušenosti s tabletami na prostatu Profi Uro Prost? Děkuji.
Osobně žádné, ale z debaty na urologii a s odborníky jen sdělení:
" Určitě neublíží, je to jen o víře, tzv PLACEBO, někdy je lepší dát peníze do kasičky v kostele¨".
Ale říká se, " Věř a víra tvá tě/...
Jak píšou moudří muži nademnou...
Pokud máte nějaképroblémy (noční močení), tak je doporučována vrbovka malokvětá. Já osobně už ale delší dobu beru potravinový doplněk pod názvem "Prostata formula" který obsahuje jako základ byliny Saw Palmeto, dýňové semeno a kopřivu a další a mám dojem, že to rovněž dobře funguje (aspoň u mne ano). Je, oproti přípravkům s obdobným složením, Prostamolu, Prostenalu a podobným, podstatně levnější, ale koupit je jej možno pouze přes internet a objednat třeba i do lékárny. Ale lékárny jej na skladě běžně nevedou.
Bohumil, Saw palmeto, neboli extrakt z mini palmiček se svého času dal sehnat v kapslích. A mimochdem muží si pro něj docela rádi zašli. Působil blahodárně na jejich chloubu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.