Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Nemyslím si, že byste se dokázala s ním jen kamarádit. Pořád byste do toho zatahovala city a očekávala něco víc a on o to nestojí. Smiřte se s rozchodem, nějaký čas to potrvá než to přebolí, ale opravdu pomůže jen ten čas. Mějte koníčky, přátele, žijte aktivně..To Vaše myšlenky na chvíli zaměstná jiným směrem a třeba potkáte někoho jiného za čas..
Promiňte, že se ptám, ale kolik je vám let? A vlastně to ani není podstatné. Domluva o kamarádství je k ničemu. V okamžiku, kdy si najdete nového partnera a zamilujete se, přestanou vás tyto starosti trápit a potom možná přijmete svého bývalého jako kamaráda. Do té doby se buď budete trápit, nebo to silou vůle překonáte.
Když čtu, jak reaguješ na otázky v diskuzích, tak se slečnám ani nedivým, že nemají zájem. Pak je snadné se odmilovat, když se vpodstatě ani nezamiluješ
Velice to bolí, ať už je to tak, či tak... Plně Vám rozumím a zkuste si vsugerovat, že na rok ODJEL, pak že se uvidíte... Snad ten rok pomůže... také třeba pište zprávy, ale nedesílejte je... prostě jsem si tímto prošel, vím... držte se Já se třeba odmilovat dokázal, ale... vždy "vztah" pokračoval, jen jsem "přepnul" na kamarádství, i když vím, že lepší je ostrý řez. Ten nedokážu...
Zdravím.
Je to těžké. Pokud o Vás partner nemá zájem, utla bych to. Jaké kamarádství? Jen to bolí. Snažte se od bývalého partnera odpoutat, věnujte čas svému dítěti a až se zklidníte, určitě ten pravý příjde, který bude milovat Vás i Vašeho potomka. Hlavně klid. Každý rozchod bolí a dost dlouho. Chce to čas. Ale nevracet se k tomu, co nemá řešení. Kdyby mu na Vás záleželo, byl by s Vámi a miloval Vás i dítě. Vše přebolí. Jen dál.
Napište si třeba dopis, svěřte se papíru a pak to roztrhejte a vyhoďte. Také pomůže. Hlavně se netrapte. Bývalý partner ví co chce, proto se rozešel a půjde dál. A Vy také musíte. Máte dítě a to potřebuje klidnou, vyrovnanou, usměvavou maminku, ne smutnou.
Držím palce a nebuďte smutná. Časem se vše změní a bude zase dobře.
pořád miluji bývalého partnera a nevím jak se toho pocitu zbavit, deptá mě to a ubíjí. Je to už půl roku co se mnou rozešel a nedokážu na něj přestat myslet, domluvili jsme se, že budeme kamarádi a píšeme si, párkrát jsme se od rozchodu viděli. Naposledy jak jsme se se viděli jsme si dobře pokecali ale pak to na mě zase padlo a rozbrečela jsem se a psala mu a byla na něj hnusná. Nesledujeme se na sociálních sítích aby mi to neublížilo prý, až si někoho najde. Vypadá to, že mu na mě pořád záleží. Ráda bych ho ve svém životě měla ale nedokážu fungovat a najít si jiný vztah. Co mám dělat? Myslíte že s ním dokážu být kamarádka?
1. Takže byla jsi na něj hnusná, ale bez něj nedokážeš fungovat a najít si jiný vztah.
2. Před půl rokem se s tebou rozešel, dobře jste si pokecali, pak jsi brečela a byla na něj hnusná
3. Myslíš si, že mu pořád na tobě záleží
4. Do očí mu raději nic neřekneš, protože se nejspíš sejít chtít nebude (no ani se mu nedivým po tomhle všem)
5. Dáváš nám příklad chlapů, kteří myslí pohlavním orgánem, odnese to dítě, když se ten chlap chová hnusně (ale hnusně si se chovala ty, jak píšeš sama).
Suma sumárum, podle mě jsi labilní blázen. Možná né šílená matka, ale šílené to chování je. A ten chlap? Asi má svatou trpělivost nebo u tebe budí dojem, že má stále zájem, přitom jen slušně nehraje mrtvého brouka a odpovídá ti na výlevy.
No trošku se srovnej. Podle toho co tu bylo psáno je největší problém v tobě. Proto se asi i před půl rokem s tebou rozešel. Tak jak píšeš.
... a takový to napíšu mu na whatsapp: "Už tě nemiluji, budeme kamarádi"... to dělají malé děti.
Dospělý člověk volí formu osobního jednání. Takové zbabělé chování a ještě takto zmatené jo a pak ne a pak napůl jo... Já bych takovou husu poslal do háje ihned.
Názor zdravého chlapa co hledá inteligentní ženskou a pevnou v kramflekách. Jen taková se totiž dokáže perfektně i sama postarat o dítě.
Tazatelka to není a může být ráda, že ten její bejvalej s ní má nějakou trpělivost, aby se vymáčkla.
Jako proč si malovat nějaké chudáčky a lítost nad situací.
Vždyť to jsou totální chyby v komunikaci a jeden neví co chce ten druhý, brečet v koutě a ptát se co mám dělat ve 27 s dítětem.
Jako sorry, ale to je totální nevyzrálost.
Napíšu to tak, jak to je. Protože nad jasně vyloženýma kartama se možná dá pracovat.
Popřemýšlej a hlavně se setkejte osobně proboha...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.