Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se odmilovat

Od: elizabeth odpovědí: 29 změna:
Zdravím,
pořád miluji bývalého partnera a nevím jak se toho pocitu zbavit, deptá mě to a ubíjí. Je to už půl roku co se mnou rozešel a nedokážu na něj přestat myslet, domluvili jsme se, že budeme kamarádi a píšeme si, párkrát jsme se od rozchodu viděli. Naposledy jak jsme se se viděli jsme si dobře pokecali ale pak to na mě zase padlo a rozbrečela jsem se a psala mu a byla na něj hnusná. Nesledujeme se na sociálních sítích aby mi to neublížilo prý, až si někoho najde. Vypadá to, že mu na mě pořád záleží. Ráda bych ho ve svém životě měla ale nedokážu fungovat a najít si jiný vztah. Co mám dělat? Myslíte že s ním dokážu být kamarádka?
zámek
kapkanadeje uzavřel tuto otázku

29 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Zdravím. Nemyslím si, že byste se dokázala s ním jen kamarádit. Pořád byste do toho zatahovala city a očekávala něco víc a on o to nestojí. Smiřte se s rozchodem, nějaký čas to potrvá než to přebolí, ale opravdu pomůže jen ten čas. Mějte koníčky, přátele, žijte aktivně..To Vaše myšlenky na chvíli zaměstná jiným směrem a třeba potkáte někoho jiného za čas..

hodnocení

0x

Promiňte, že se ptám, ale kolik je vám let? A vlastně to ani není podstatné. Domluva o kamarádství je k ničemu. V okamžiku, kdy si najdete nového partnera a zamilujete se, přestanou vás tyto starosti trápit a potom možná přijmete svého bývalého jako kamaráda. Do té doby se buď budete trápit, nebo to silou vůle překonáte.

elizabeth
hodnocení

27...asi ano, jenže mám dítě, které není jeho a bojím se že si už nikoho nenajdu protože bylo důvod rozchodu tak se bojím že všichni budou stejní...

Nebudou...

hob
Pokud dotyčný měl dojem, že hledáte providera k vašemu decku, tak se asi nemůžete divit, že vzal kramle… třeba chtěl vlastní děti a to jste odmítla.
Dokonce znám případ, když se takový zoufalec že no oženil, a ta po svatbě odmítla mít dítě.
Každopádně už jenom z vašeho psychického stavu vyzařuje labilita navenek, takže ti chlapy musíte odpuzovat, hoďte se do pohody a uvidíte jak se to změní.
Je pravda, že málokterý bude ochoten jít do vztahu se svobodnou matkou, to dělají většinou ti, kterým už taky nic jiného nezbývá. Ale s tím si nelam te hlavu a řiďte se předchozí větou. hlavně před tím chlapem nikdy Neplačte, to působí labilní a dost odpudivě, představte si, že by chlap brečel před váma, tak ho sice možná budete chtít chlácholit, ale rozhodně ne mít s ním vztah.! Nebo se pletu?

slovan
hodnocení

0x
Je mi tolik let, že by tomu mnozí nevěřili, ale ženu, která by dokázala milovat hluboce, trvale, věrně a "neodmilovatelně" jsem ještě nepotkal ani v tomto, ani v minulém století.
Věřte, že Vás to brzy přejde jako chřipka.

Když čtu, jak reaguješ na otázky v diskuzích, tak se slečnám ani nedivým, že nemají zájem. Pak je snadné se odmilovat, když se vpodstatě ani nezamiluješ ;)

svatoslav

Velice to bolí, ať už je to tak, či tak... Plně Vám rozumím a zkuste si vsugerovat, že na rok ODJEL, pak že se uvidíte... Snad ten rok pomůže... také třeba pište zprávy, ale nedesílejte je... prostě jsem si tímto prošel, vím... držte se Já se třeba odmilovat dokázal, ale... vždy "vztah" pokračoval, jen jsem "přepnul" na kamarádství, i když vím, že lepší je ostrý řez. Ten nedokážu...

tak
hodnocení

0x

Dokud si budete psát, stýkat se, i když jenom jako kamarádi, tak na něj nezapomenete, protože jste do něj stále zamilovaná. Takto by to fungovalo, kdyby city na obou stranách byly už vyhaslé. Vám to kamarádství spíše ubližuje, neumíte se od bývalého odpoutat.

hodnocení

0x

Představte si, že zemřel. Když zemřel, tak neodpovídá na zprávy, nezvedne telefon, není aktivní na FB a tak dále. Nemůžete ho vidět ani slyšet, nemůžete se s ním sejít. Už nikdy. Odpusťte mu, hlevně odpusťte sobě, jemu poděkujte za všechno a vyplačte se. A pa to nechctě být, čas rány zahojí.

p23®
hodnocení

0x

Zdravím.

Je to těžké. Pokud o Vás partner nemá zájem, utla bych to. Jaké kamarádství? Jen to bolí. Snažte se od bývalého partnera odpoutat, věnujte čas svému dítěti a až se zklidníte, určitě ten pravý příjde, který bude milovat Vás i Vašeho potomka. Hlavně klid. Každý rozchod bolí a dost dlouho. Chce to čas. Ale nevracet se k tomu, co nemá řešení. Kdyby mu na Vás záleželo, byl by s Vámi a miloval Vás i dítě. Vše přebolí. Jen dál.

Napište si třeba dopis, svěřte se papíru a pak to roztrhejte a vyhoďte. Také pomůže. Hlavně se netrapte. Bývalý partner ví co chce, proto se rozešel a půjde dál. A Vy také musíte. Máte dítě a to potřebuje klidnou, vyrovnanou, usměvavou maminku, ne smutnou.

Držím palce a nebuďte smutná. Časem se vše změní a bude zase dobře.

hodnocení

0x

Žádné kamarádství- chtěl jen Vás a Vašeho syna nebral... najděte si někoho kdo bude mít rád Vás oba...Takový vztah je k ničemu.

elizabeth
hodnocení

Děkuji za rady. A myslíte že mu mám ještě alespoň napsat že to nejde být kamarádi a že potřebuji čas to zpracovat a nebo to rovnou utnout?

Řekni mu to do očí a né napsat...

hob
Rovnou utnout. Chlap se s zenskou realne nechce kamaradit, k cemu by mu to bylo? tedy pokud tímto způsobem nenazývá the eufemisticky kamarádství s výhodami…
Co my vime jak to bylo. Treba jste mu neposkytla dost pozornosti anebo decko bylo na obtiz, nebo co ja vim. To vi on a vy.
Vite co chlap potrebuje od zenske? Asi ne. Ale vezte, ze pro chlapa neni prvni volbou zenska s deckem. A to jeste takove co si na profil napisou: }moje dite je pro mne na prvnim miste”. OMG!
Každopádně ho pusťte z hlavy, jen tak máte šanci se zaměřit na někoho nového. samozřejmě že je podstatný váš věk, a podle toho přizpůsobit strategii. vztahy nejsou exaktní vědou, je to dost o psychologii. takže jestli ho chcete je dostatečně odpudit, tak mu hodně pište a nahánějte.
Když se zachováš přesně naopak, utnete to, je tam určité šance, že se po nějakém čase ozve sám :) možná. narozdíl od ženské, když ta ženská chlápovi kopačky, tak se neozve už nikdy.

elizabeth
hodnocení

Do očí asi ne to se sejít nejspíš chtít nebude. Jinak rozhodně nejsem šílená matka co všude hlásá že mě zajímá jen moje dítě a chlapa odsouvá ale upřímně ano dítě je pro mě důležitější. Nebo dle vás jsou lepší ženské co kašlou na dítě a lítají za chlapama? A kolik takových je, co mysli pohlavním orgánem a domů si přitáhnou kohokoliv a pak to kolikrát dítě odnese, protože se ten chlap se chová hnusně.

pořád miluji bývalého partnera a nevím jak se toho pocitu zbavit, deptá mě to a ubíjí. Je to už půl roku co se mnou rozešel a nedokážu na něj přestat myslet, domluvili jsme se, že budeme kamarádi a píšeme si, párkrát jsme se od rozchodu viděli. Naposledy jak jsme se se viděli jsme si dobře pokecali ale pak to na mě zase padlo a rozbrečela jsem se a psala mu a byla na něj hnusná. Nesledujeme se na sociálních sítích aby mi to neublížilo prý, až si někoho najde. Vypadá to, že mu na mě pořád záleží. Ráda bych ho ve svém životě měla ale nedokážu fungovat a najít si jiný vztah. Co mám dělat? Myslíte že s ním dokážu být kamarádka?

1. Takže byla jsi na něj hnusná, ale bez něj nedokážeš fungovat a najít si jiný vztah.

2. Před půl rokem se s tebou rozešel, dobře jste si pokecali, pak jsi brečela a byla na něj hnusná

3. Myslíš si, že mu pořád na tobě záleží

4. Do očí mu raději nic neřekneš, protože se nejspíš sejít chtít nebude (no ani se mu nedivým po tomhle všem)

5. Dáváš nám příklad chlapů, kteří myslí pohlavním orgánem, odnese to dítě, když se ten chlap chová hnusně (ale hnusně si se chovala ty, jak píšeš sama).

Suma sumárum, podle mě jsi labilní blázen. Možná né šílená matka, ale šílené to chování je. A ten chlap? Asi má svatou trpělivost nebo u tebe budí dojem, že má stále zájem, přitom jen slušně nehraje mrtvého brouka a odpovídá ti na výlevy.

No trošku se srovnej. Podle toho co tu bylo psáno je největší problém v tobě. Proto se asi i před půl rokem s tebou rozešel. Tak jak píšeš.

hob
Ve 27 jeste ma sanci si najit chlapa, a mit s nim dite, pokud se srovna a zjisti si, co takovy chlap chce a potrebuje. A urcie ne drama a vylevý - takova labilni zenska u normalniho chlapa skonci po druhem takovem projevu. Ale skoro kazda to zkusi, to jsou ty zenske testy :))
Normalni chlap po prvnim takovem projevu ji to da jasne na jevo, a inteligentni zenska uz to podruhe nezopakuje.

... a takový to napíšu mu na whatsapp: "Už tě nemiluji, budeme kamarádi"... to dělají malé děti.

Dospělý člověk volí formu osobního jednání. Takové zbabělé chování a ještě takto zmatené jo a pak ne a pak napůl jo... Já bych takovou husu poslal do háje ihned.

Názor zdravého chlapa co hledá inteligentní ženskou a pevnou v kramflekách. Jen taková se totiž dokáže perfektně i sama postarat o dítě.

Tazatelka to není a může být ráda, že ten její bejvalej s ní má nějakou trpělivost, aby se vymáčkla.

Jako proč si malovat nějaké chudáčky a lítost nad situací.

Vždyť to jsou totální chyby v komunikaci a jeden neví co chce ten druhý, brečet v koutě a ptát se co mám dělat ve 27 s dítětem.

Jako sorry, ale to je totální nevyzrálost.

Napíšu to tak, jak to je. Protože nad jasně vyloženýma kartama se možná dá pracovat.

Popřemýšlej a hlavně se setkejte osobně proboha...*alene*

elizabeth
hodnocení

Takže zaprvé nikde jsem nepsala že jsem se s ním viděla naposledy před půl rokem nebo mu psala nějaké výlevy. To nemá cenu se tu něco ptát hovno víte o mě a jak to bylo. Takže děkuji za rady jak se odmilovat a dál to asi nebudeme tady rozebírat. A o tom že chlap myslí pohlavním orgánem jsem nic napsala, myslela jsem ženskou co myslí pohlavním orgánem a vodí si domů kohokoliv jen aby nebyla sama.

elizabeth
hodnocení

A proč myslíte že za rozchod můžu automaticky já? Třeba je moje hnusné chování jen důsledek toho že se ke mě zachoval nějak co mi bylo líto proto to chování.

elizabeth
hodnocení

A jestli soudíte podle toho jak zvládá ženská rozchod i to jak se zvládne postarat o dítě je dost blbé. To spolu vůbec nesouvisí.

elizabeth
hodnocení

Raději si to příště napíšu někde na papír než se svěřovat tady u bezcitných lidí.

elizabeth
hodnocení

A nikde jsem nepsala, že nechci další dítě a tak pod.a že jsem chtěla ať ta osoba živí moje dítě od toho má mě a svého otce.

hodnocení

0x

@elizabeth - Myslíte že s ním dokážu být kamarádka?

No, jestli s expartnerem mluvíte podobně, jako tady ve vašich posledních příspěvcích (19,23 - 19,33), tak spíš nebude chtít on kamarádit s vámi.

elizabeth
hodnocení

On kamarádit chce. A ty poslední příspěvky jsou adresovány na uživatele hob, který mě v podstatě tady urážel že jsem špatná matka a nazval mě husou, tak jsem se jen bránila.

elizabeth
hodnocení

Teda uživatel gumidek pardon

Nepletl jsem se podle posledních reakcí.

Krásně to utvrzuje. Dospělá žena by neměla potřebu dál rozšiřovat a spíše by se zamyslela.

Klidně mě tu ukamenujte. Mě to nic nedělá. Ale doporučuji pracovat spíše na sobě.;)

elizabeth
hodnocení

Ano já se taky zamyslela, jen jste použil dost silné slova, neznáte mě a nazývat někoho husou a špatnou matkou to bych si nikdy nedovolila

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]