Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Důvěryhodný obchod?

Od: radi odpovědí: 9 změna:

Zdravím, chtel bych si něco objednat přes tento web gardenway.cz/... , máte s ním někdo zkušenost? mohu na něm si něco objednat? platba předem tam je, díky

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Recenze špatné nemají, ale zatím mají dost málo prodejů:
obchody.heureka.cz/...
Tak je k tomu potřeba přistupovat. Nekupoval bych tam něco, na čem mi fakt záleží, ale pokud vám výhodnější cena, nebo jinde nedostupné zboží za o něco vyšší riziko stojí, tak proč ne.
Také se u tohoto typu eshopů vyhýbám platbě předem. Často nabízejí něco, co nemají, tajže nechci, aby ni u nich visely peníze.
doplněno 13.11.23 11:26:

Máte pravdu, je to jiný obchod, omlouvám se, v mobilu jsem to přehlédl. Tihle na hereka vůbec nejsou a zde je jen toto: Gardenway.cz (Pra/...

Takže do toho bych nešel.

radi
hodnocení

toto je recenze asi na jiny obchod, gardenway je jak hledam

hodnocení

1x
Mužova sestra z tehlech polských stránek objednávala zahradní plechový domek na nářadí a nějaké větší gazebo. Vše se podařilo smontovat, nebyl tedy důvod řešit reklamaci apod. Takže té to klaplo. Jinou zkušenost nemám.
radi
hodnocení

přesně tyto stránky? gardenway.cz/... , jen se bojím tam poslat peníze aby mi to prislo, taky bych chtel objednat plechovy domek

Zkoukla jsem to ještě jednou, ano, opravdu to byl tento obchod.
radi
hodnocení

dobře děkuji, vyzkouším to ;)

hodnocení

0x
Objednat si můžete. Otázka je, jak se budete v případě problémů s polákama dohadovat.Kontakt na reklamaci mají jen elektronický, takže na tom voip telefonu uvedeném pro prodej se s vámi nejspíš bavit nebude. Tím ovšem nechci říct, že nákup nebude bez zcela problémů...

@libor007:

1. Uvedený obchod je registrovaný v ČR!

2. Přečtěte si obchodní podmínky a zjistíte, že se řídí českými zákony.

3. Nic z mnou uvedeného neznamená, že obchod je stoprocentně důvěryhodný.

Já tam vidím adresu v polsku. Jestli mají schránku někde na české adrese společně s dalšími stopadesáti firmami nic nevypovídá. Českými zákony se oficiálně chvástají všechny eshopy. Vyloženě podvodné samozřejmě taky - nebudou mít v obchodních podmínkách, že zákazník bude oškubán... Upřímně je mi to celkem jedno, já tam nic kupovat nebudu a ani bych tak v tomto případě rozhodně neučinil. Což neznamená, že zde nutně musí být problém... Každý svého štěstí strůjce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]