Zdravím, chtel bych si něco objednat přes tento web gardenway.cz/... , máte s ním někdo zkušenost? mohu na něm si něco objednat? platba předem tam je, díky
Recenze špatné nemají, ale zatím mají dost málo prodejů: obchody.heureka.cz/... Tak je k tomu potřeba přistupovat. Nekupoval bych tam něco, na čem mi fakt záleží, ale pokud vám výhodnější cena, nebo jinde nedostupné zboží za o něco vyšší riziko stojí, tak proč ne. Také se u tohoto typu eshopů vyhýbám platbě předem. Často nabízejí něco, co nemají, tajže nechci, aby ni u nich visely peníze. doplněno 13.11.23 11:26:
Máte pravdu, je to jiný obchod, omlouvám se, v mobilu jsem to přehlédl. Tihle na hereka vůbec nejsou a zde je jen toto: Gardenway.cz (Pra/...
Takže do toho bych nešel.
radi
toto je recenze asi na jiny obchod, gardenway je jak hledam
Mužova sestra z tehlech polských stránek objednávala zahradní plechový domek na nářadí a nějaké větší gazebo. Vše se podařilo smontovat, nebyl tedy důvod řešit reklamaci apod. Takže té to klaplo. Jinou zkušenost nemám.
radi
přesně tyto stránky? gardenway.cz/... , jen se bojím tam poslat peníze aby mi to prislo, taky bych chtel objednat plechovy domek
Objednat si můžete. Otázka je, jak se budete v případě problémů s polákama dohadovat.Kontakt na reklamaci mají jen elektronický, takže na tom voip telefonu uvedeném pro prodej se s vámi nejspíš bavit nebude. Tím ovšem nechci říct, že nákup nebude bez zcela problémů...
Já tam vidím adresu v polsku. Jestli mají schránku někde na české adrese společně s dalšími stopadesáti firmami nic nevypovídá. Českými zákony se oficiálně chvástají všechny eshopy. Vyloženě podvodné samozřejmě taky - nebudou mít v obchodních podmínkách, že zákazník bude oškubán... Upřímně je mi to celkem jedno, já tam nic kupovat nebudu a ani bych tak v tomto případě rozhodně neučinil. Což neznamená, že zde nutně musí být problém... Každý svého štěstí strůjce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.