Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
řekne mi tu někdo, jestli existuje něco na znechucení holek. Je mi 18 let a za celých 18 let jsem si nenašel holku a už mě to strašně štve, strašně rád bych nějakou chtěl, ale asi jsem hnusnej, když mě žádná, ale vůbec žádná nechce. Tak proto se ptám, neexistuje něco na to, aby se mi holky znechutily a nemusel bych se furt litovat, jak vypadám?
Předem díky za radu!
Martine, v Tvém věku jsou tyhle myšlenky asi normální, já to řešila taky v nějakém věku, jak to, že nemám kluka. Připadala jsem si jako mimoň, všichni někoho měli. Dnes? Kdybych s dnešním rozumem mohla vrátit věk, nehledala bych vztah. Ano, pokud bych tu lásku potkala, neodmítla bych, ale být svobodná, bez závazků? Tak si sbalím pingl a jezdím po světě. Třeba za prací, nebo studovat, to je úplně jedno. Lásky, manželství a povinností si v životě užiješ až až.
Je to přesně, jak napsala Marenka. To že nikoho nemáš, můžeš vzít jako výhodu a ,,jet si po své koleji´´ Věř tomu, že dříve, nebo později některou potkáš. Ono taky holky v 18 mají jinak nastavený vnímání protějšků ( hlavně aby byl cooool) než dospěleší ženský ( aby uměl pověsit poličku, vyměnit žárovku, aby měl rád děti). A každý vztah - byť sebelepší, znamená určitá omezení - prostě už nejsi sám, musíš se na někoho ohlížet. Takže v klidu, všeho do času...
Prilis nizke nebo prilis vysoke sebevedomi je obvykle duvodem, proc se chlapi nedostavaji dal, nez pres kamaradstvi. Ja fandim zpusobu nikoho nechtit a nehledat, ale ke vsem byt pratelsky a pokudmozno se dobre prezentovat. Pak obvykle zena projevi zajem prvni. Pokud chcete byt aktivni Vy, zkuste to pres neco, v cem jste dobry, nebo se zeptejte kamaradky a klidne i spoluzacky, ktera se k vam nechova s opovrzenim, cim Vy byste mohl vzbudit zajem... treba vas prekvapi a projevi ho sama.
"Je mi 18 let a za celých 18 let jsem si nenašel holku" tož to je strašný život s takovými starostmi. No ona nemusí chtít žádná.
Podivej se kolem sebe, jak kdo vypadá a budeš se divit, vůbec ale vůbec to není vzhledem, ale jednáním, chováním, jak umíš zaujmout. Takže nehleď do zrcadla ale do hlavy!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.