Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mam s ni zacit

Od: martineek odpovědí: 7 změna:
Dobry den, v druhaku se mi libila jedna holka ale nejak se to tahalo a moc me nechtela tak se to nepovedlo, celkem me to zlomilo a tak sme to ukoncili, pak napsala, asi 4mesice ze to chce zpet a ze to konecne citi, okoli z toho neni stastne a rikaji, ze se semnou nebudou tak bavit, protoze jsme to o ni tolikrat resili. Co mam delat...

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Dobrý den. Ujasněte si v první řadě co chcete Vy. Pokud o ní stojíte, tak projevte zájem. Není podstatné co si myslí Vaše okolí. Je to Váš život..

hodnocení

2x
Pokud vše musí projít schvalovacím procesem tvých zjevně hloupých kamarádů, tak je mi tě upřímně líto... Jestli máte oba nějaký zájem, nehleďte na okolí.

mate59
hodnocení

0x

Já bych to prubnul,za to nic nedáš a k šípku ji můžeš poslat kdykoliv.

martineek
hodnocení

Prestali by se semnou bavit kamaradi, kdyby to skoncilo prisel bych o vic

hodnocení

0x

Nenašla lepšího a cítí se osaměle. Tak o tobě přemýšlí a idealizuje si tě. Já si myslím, že bys neměl slepovat a obnovovat něco, co se rozbilo. *hej*

tak
hodnocení

0x

Možná by se zdálo, že ti tví kamarádi nejsou spravedliví, když tě chtějí takto trestat. Tím, že se nebudou s tebou už tak moc bavit, tě chtějí asi spíše varovat, než aby ti něco nepřáli. Oni asi vědí více než my tady. Kamarády můžeš mít léta letoucí a holka tě může opustit, i když k tobě najednou začala něco cítit. Pro tebe to bude těžké rozhodnutí, tak nebo tak, ale rozhoduj se podle svého a myslím, že ty už si rozhodnutý. Také by se mohlo říci, že holka za to nemůže, že ty si se jí zkraje moc nelíbil, zlomilo tě to, ale mysli i na to , aby si s touto záhy nebyl ještě více zlomený.

martineek
hodnocení

Je to tezke no, chtel bych to aspon zkusit, ale nevim, prijit o ne nechci

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]