Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem, jsem sama, je mi 35 let a děti neplánuji žádné . Baví mě hodně práce, ale tam nejsem pořád. Volný čas trávím na počítači na internetu, baví mě seriály nebo vařím. Tak nějak k ničemu moc nejsem , na nic nejsem šikovná abych něco tvořila. Co děláte o svém volném čase vy?
Děti neplánuji, tak mě čeká asi takový flákací život, mimo tu práci.
Paní 66 roků stále sedí v křesle? Snad je hodně nemocná, ať tělesně nebo duševně, jinak si to nedovedu vysvětlit. Nebo nemá žádný koníček a to je pak neštěstí.
Chodím plavat (ale opravdu plavat a né se jen válet ve vodě), je to dobré na postavu. Chodím dělat výšlapy na čas na kopce, je to dobré na kondičku a kardio. Díky tomu pak dělám i turistiku a rád poznávám nové místa. Občas když je čast tak i paragliding a s ním spojené cestování. Teď se už blíží čas punčů, tak v Olmiku budeme s přáteli punčovat na náměstí :D
Nechápu. Mně je víc jak dvakrát tolik a toto jsem nikdy nezažila. Spíš bych potřebovala delší den, abych stihla všechno, co mne baví a naplňuje.. To nemáte žádné zájmy, koníčky? Ve Vašem věku se dá ještě závodit, učit se hrát na něco, chodit na kurzy jazyka, na exkurze, k ochotníkúm do divadla, turist.pochody...Koukněte, co se ve Vašem okolí nabízí. Já bych se ve vaší situaci asi ujala nějakého tvora. Možná i nějakého dítěte, co má těžký osud.
Když se udělá hezky, jdu ven na kolo, většinou si přivezu nějaké plody z lesních cest, co pak musím zpracovat. Chodím ob den pracovat pár hodin na zahradu. Občas hlídám vnuky. Podnikám s kámoškama cesty po republice / vlaky, levné ubytování/. Doplňuji si, co jsem nestihla dříve objet na kole. Přednášky o tom, co mne zajímá. Divadlo. Večer knížky, sudoku, tahle poradna, a taky tvoření. Vyrábím náramky, čelenky, kterými obdarovávám blízké. A teď si šiju masku na pohádkový vánoční večírek.
Jakožto majitel a správce větší nemovitosti netuším, co je to volný čas. A pokud je přece jen chvíle, sedím u PC a čumím na "Poraďte".
Ba ne, přeháním . Když to vyjde (není to ale moc často), podnikám výlety, procházky a tůry v přírodě po blízkém i vzdálenějším okolí, občas si zajezdím s kolegy Jeepaři v terénu...
Já teřeba přes teplé měsíce zahrada, od října do května zase Jednou za 14 dní předníším důchodcům "Nebojte se počítače" nebo "PC poradna pro seniory" A je mi tak o 45 let více jak tazatelce..Nebo radím tady..
Volného času mám minimum. Potřeboval bych, aby den měl 50 hodin a týden aspoň 10 dnů. Pak bych třeba i nějaký volný čas měl. Dá se říct, že ve volném čase spím. Ale jinak dělám všechno možné v době, kdy bych možná měl nějaký volný čas. A to taky děti nemám.
Bez dětí, to bude hodně nudný život. To si pořiďte, a budete mít zcela opačný problém. V pětatřiceti je nejvyšší čas.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.