Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Který názor je správný?

Od: aja1946® odpovědí: 5 změna:
Očkování proti chřipce.
1. Žádná reakce.
2. Prudká reakce, teplota, velky otok, zesláblost.
Bez reakce, očkování nebude mít takový účinek.
S reakcí,tělo se brání, účinek bude vysoký.
Ani jedno, účinek bude u obou.
Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

10x
Dobrý den, řekl bych, že ani jedno, resp. důležitá je přítomnost/působení vakcíny v těle a nikoliv reakce na ní, tak účinek bude zajištěn. Zdravím!

hodnocení

4x

Většina lidí má na (jakoukoli) vakcínu jen mírnou reakci. Kdyby byla pravdou zmíněná teorie, tak by ta vakcinace byla k ničemu. Pokud má někdo silnou reakci, je to spíš indicie o nevhodnosti vakcíny pro toho člověka.

hodnocení

2x

Proti chřipce se nechávám očkovat už řadu let a za tu dobu jsem chřipku nechytil (předtím jsem ji míval).

Reakci na očkování nemám skoro žádnou. Účinek zatím 100%.

hodnocení

2x

Nemívám žádné reakce na jakékoli očkování...Každý jsme jiný to nelze bagatelizovat.

julie12345
hodnocení

1x
Za mně od žádné reakce po střední, extrémní reakce už ale svědčí, jak už kdosi zmínil, o nevhodnosti vakcíny. A nemyslím si, že je vztah mezi reakcí na účinností nějak relevantní...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]