Nejste přihlášen/a.
Dobnrý den, je mi 16 a trápí mě pocit ztoho že budu za chvíli plešatej a že už plešatím. Nedokážu říct jestli je to v 16 neormální nebo ne ale pokud tam jsou znamky plešatěni tak co by jste mi doporučili dělat a jak to spravit zase do normalu
mám osvědčený způsob řešení - vzít to "trojkou" - a češu se takto už přes 20 let
Je to praktické, postupná plešatost není zřejmá... a člověk si na to i zvykne. Manželka mi také říkala, že mi to sluší (oproti mikádu kolem 18tých narozenin...).
No, k té dědičnosti - manželův dědeček měl husté vlasy, když zemřel. Manželův otec měl vlasy, když (86) před čtyřmi roky zemřel. Manžel (63) má hodně prořídlý vršek hlavy. Nosí to na 5 mm. Náš syn (36) je téměř holohlavý, má jen hustý věneček vlasů vzadu na spodní půlce hlavy. Nosí to na 1 m a vůbec to neřeší. Na střední škole měl husté vlasy dlouhé pod ramena. Skoro si myslím, že je to čím dál horším životním prostředím a potravinami.
Vzpomínám si na moderátora Pavla Svobodu. Když začínal, měl velmi dlouhé husté vlnité vlasy a ty se pak celkem rychle někam ztratily.
Pro tazatele - muže rozhodně nedělají vlasy. Vlasy zajímají jenom mladá trdla.
Adame, má reakce bude jiná. Budu se ptát? Nějaký prodělaná stres, ztráta nějaké osoby, třeba slečny neproběhla před tím, než vlasy začaly řídnout? Dále předpokládám, že jste štíhlý, možná občas unavený, někdy i možná dost značně? Co mobil neusínáte večer u něj?Sportujete, nebo spíš jste némě aktivní tip se značnými vazbami na rodinu. Jste velmi citlivý a vše se vás poměrně velmi dotýká?
Máte někdy chuť na Coca colu?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.