Nejste přihlášen/a.
Vkládám odkaz
Za sjezdem na Mirošovice v obou směrech to znamená z Prahy a i na Prahu tam jak je ten most tak je tam snížená rychlost snad na 100 nebo dokonce na 80.
Tak v tom místě je dálnice hotová? Mě to připadá, že ne.
Asi tady to je.
Nemám úplně přehled, poněvadž z Prahy po dálnici jsem už několik dní nejel a navíc když už jedu, sjíždím na 21. kilometru, ale dle mého je omezení u sjezdu na 21. kilometru pryč, což ovšem neplatí pro kilometr 23 a dál. Zachovej paniku, ještě půl roku a otevřou to a rozkopají to, co dělali doteď. Jak jsem psal, po dálnici jsem nejel, zato statečně brázdím trasu Senohraby - Hrusice, která dálnici kříží horem a v Hrušově na poli vyrostl asi 3 metry široký násep (zelená šipka) pro přístup k dálničnímu tělesu. Vzhledem k tomu, že zmíněná silnice má tak 3,5 metru na šířku a v délce nejméně půl kilometru už teď urvané kraje, evidentně se máme na co těšit.
Však jo. Většina toho úseku je ve vzduchu - most stojí od války, tedy dávno před zprovozněním prvního úseku D1 (Praha - Mirošovice, 1971), stav tristní, šířka nedostatečná.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.