Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dálnice D1 cca 22 kilometr

Od: slavo® odpovědí: 5 změna:

Vkládám odkaz

mapy.cz/...

Za sjezdem na Mirošovice v obou směrech to znamená z Prahy a i na Prahu tam jak je ten most tak je tam snížená rychlost snad na 100 nebo dokonce na 80.

Tak v tom místě je dálnice hotová? Mě to připadá, že ne.

Asi tady to je.

google.com/...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nemám úplně přehled, poněvadž z Prahy po dálnici jsem už několik dní nejel a navíc když už jedu, sjíždím na 21. kilometru, ale dle mého je omezení u sjezdu na 21. kilometru pryč, což ovšem neplatí pro kilometr 23 a dál. Zachovej paniku, ještě půl roku a otevřou to a rozkopají to, co dělali doteď. Jak jsem psal, po dálnici jsem nejel, zato statečně brázdím trasu Senohraby - Hrusice, která dálnici kříží horem a v Hrušově na poli vyrostl asi 3 metry široký násep (zelená šipka) pro přístup k dálničnímu tělesu. Vzhledem k tomu, že zmíněná silnice má tak 3,5 metru na šířku a v délce nejméně půl kilometru už teď urvané kraje, evidentně se máme na co těšit.

Dálnice D1 cca 22 kilometr

hodnocení

0x
Jediné omezení na 100km je až na mostě Šmejkala (24km) nic jiného tam není. Tam je pořád původní povrch.
Takže jestli mysli ten tak tady je vysvětlení: Most je v havarijním stavu, je nutné ho strhnout (až na oblouky) a postavit nový. Most vyjmuli z modernizace před volbami aby mohli říct že je modernizace hotová. Opravy mostu měli začít před rokem, ale zatím se udělali jen podpěry a tenhle rok se připravovala plocha pro stavbu. Opravdová rekonstrukce včetně velkého omezení má začít někdy příští rok a skončit v roce 2027.
hodnocení

myslím ten úsek co píše amper

Však jo. Většina toho úseku je ve vzduchu - most stojí od války, tedy dávno před zprovozněním prvního úseku D1 (Praha - Mirošovice, 1971), stav tristní, šířka nedostatečná.

google.com/...

hodnocení

Myslel tem most šmejkalka, akorát jsem nevěděl, že se tak jmenuje a díky za vysvětlení hlavně ampérovi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]