Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zdravý bio sirup (na domácí šťávu)

Od: maxx odpovědí: 11 změna:

Ahoj,

dali byste mi prosím tip na ovocné sirupy, ze kterých se dá udělat domácí šťáva?

Mám příbuzného, který hodně pije takové ty levné sirupy se spoustou konzervantů, tak bych mu chtěl koupit něco zdravějšího... nějaké už mám vyhlídlé, ale chtěl bych "přímá doporučení".

Moc děkuji

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Já miluji Yó sirupy. Všechny jsou skvělé. Když trefím na akci, 2 za levněji, nezaváhám. Většinou koupím v Bille. *palec*

111®
hodnocení

2x

Ano YO je bezva, Stačí si počíst složení

jenik
hodnocení

0x

I burčák je zdravější jak ovocné sirupy. Musíte ideálně hledat džus 100% ovocné složky, 0% přidaného cukru, 0% konzervantů, nejspíš to bude v chlazené části v obchodu.

hodnocení

0x
Doporučuji z vlastní zkušenosti:)
batkovysirupy.cz/...
okolik

Vypadají dobře*zdravi*hlasuji pro mango, malinu borůvku, višen, brusinu.

Výborný je i rakytník , hlavně v létě do perlivé vody *mnam*
okolik

Tak ten mi unikl, taky mohu. Jeden mám v lednici.

liska5
hodnocení

0x

Když chci zdravé pití, tak si ředím mošt, nejčastěji jablečný. Šťávu nekupuji. Jinak si dělám citronádu, co případně osladím medem. Hledala bych v regionálních potravinách. Třeba šípkový...

hodnocení

0x

Za mně Moštěnické sirupy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]