Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat originál MC?

Od: soles47 odpovědí: 11 změna:

Sice šmejdím po netu, jak se dá, ale přesto budu rád, když mi poradíte, kde se ještě kromě Aukra, Sbazaru a Bazoš serverů poptat: jsem vášnivým sběratelem originál audio kazet (hudba čssr) děkuji

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

1x

jak pro koho, výrobci některých kazeťáů uváděli které typy kazet přesněji pásků jsou pro jejich hlavičky nejoptimálnější..

huier
hodnocení

0x
Na sběrným dvoře

gum
hodnocení

0x

možná přes facebook, zda vás nebude víc fandů

hodnocení

0x

A kdybyste hledal ORIGINÁL zabalené... sice čisté, ale originál...

doplněno 09.11.23 20:01:

Tady nahrané, poměrně nově vložené...

doplněno 09.11.23 20:04:

A teorie k tomu všemu...

Ještě zkušenosti některých sběratelů...

svatoslav
hodnocení

prosím, nemá někdo e-mail kontakt na prodejce orig. hudebních kazet, které se mu doma válejí třeba ve sklepě? děkuji

svoboda
Mám jich asi 30, všechny ve výborném stavu, Mark Knopfler, Metallica, Pearl Jam, atd. Z ČSSR asi nic.
original
pomlčka
ds
zatočenárybička
protonmail
tečka
com

hodnocení

0x
Asi na nějakých bazarech a burzách.
Sběratelů bude v ČR určitě více.
Prázdných kazet mám v šuplíku asi ještě 30ks, koupil jsem je za pár korun (vše kvalitní). Když si vzpomenu za kolik jsem je kupoval v dobách jejich slávy...

hodnocení

0x

Jen pro zajímavost:

Na jakém zařízení magnetofonové kazety přehráváte?

svatoslav
hodnocení

Na kazetovém radiomagnetofonu PANASONIC, je to důležité?

To je to pro tebe tak intimní? Bóže můj... :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]