Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hotel Vega u Luhačovic

Od: atrama® odpovědí: 3 změna:

Prosím někoho, kdo zná hotel Vega u Luhačovic, zda byl spokojen se službami, jídlem, bazénem, masážemi... Jak je to daleko od Luhačovic? Píší tak 4km, ale jestli to je pěkná procházka, nebo lépe na bus - po rovině, nebo do kopce? Přivítám odkazy na recenze, nemohu je najít. A zkušenosti těch, kdo tam byli ubytovaní, děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

stany*
hodnocení

2x

Pod Vegou mame chatu, je to cca 20 minut pesky na prehradu - od hotelu z kopce, zpatky do kopce. Do centra Luhacovic je to cca 8 km, ale z Pozlovic od kostela jezdi i autobus. Jinak ubytovani nevim, ale strava je tam dobra, personal ochotny, obcas tam zajdem na zmrzku nebo na pivo. Je tam relativne novy bazen, daji se pujcit kola atd. Do Luhacovic bych doporucil jez autobusem, ale kolem prehrady ( momentalne se vypousti ) je hezka prochazka prevazne po asfaltovych cestach. Jinak u prehrady je skvely aquapark s jeste lepsima cenama.

cocinkamichalka*
hodnocení

2x

Dobrý den,

možná jsem trochu zaujatá, můj bratr v tomhle hotelu pracuje ;)

Vega se nachází na kopci s krásným výhledem, z Luhačovic je to docela kus, ale pokud pojedete autem, určitě se neztratíte, navedou Vás cedule. Parkoviště je kapacitně dostačující a je hned u hotelu.

S kuchyní jsem nadmíru spokojená, mají tam vynikající minutky, třeba kuře na medu s vlašskýma ořechama... no mňam :-D Vaří i dětská jídla, na obědy jsou klasická meníčka.

Paní masérka je skvělá a sympatická ženská, bazén i wellness jsou čisté a udržované.

Přímo v areálu hotelu najdete i sportovní vyžití - minigolf, fotbal, volejbal... jde domluvit i půjčení kol.

Vypadá to jako ukázková reklama, ale kdybych to sama nevyzkoušela (jezdíme tam bráchu pravidelně "kontrolovat" :-D), tak bych to sem nepsala...

hodnocení

Děkuji Vám za info, už jsem našla i recenze, hodně to chválí, tak to asi zkusíme. Hlavně, aby vyšlo počasí, chodíme rádi, tak nám nějaký kilometr nevadí. Zdá se nám i okolí turisticky zajímavé. Děkuji. *slunce*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]