Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čím se holíte

Od: staryfotr odpovědí: 13 změna:
Čím se v dnešní době holíte. V plné holitek wilkinsone, Gillette a Venus. Holí se někdo z vás klasikou, mýdlo štětka a klasicky žiletkovy holící strojek. V dnešní době se už to vyrábí i pro dámy. Mýdlo speciálně pro dámy, štětka na holení i holící strojek. I žiletky speciálně pro dámy.Tento strojek je navrženy tak, že se s ním můžou oholit i na tom nejintimnějšim místě. Pár dám z okolí znám, co se holí touhle metodou.
doplněno 09.11.23 23:02: Copak nikdo nepoužívá mokrou metodu holení, otázka býla na mokré holení. Klasickou metodou, klasickou ziletkou štetkou na holení a mýdlem na holení

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Neholím se. Už skoro 1/2 století. Tak 2x do měsíce se přistřihnu na pár cm. Nejdřív nůžkami, později slušným elektrickým zastřihovacím strojkem, od loňska neskutečným bateriovým šuntem od "roventy" (uvažuju, že se vrátím k těm nůžkám) :(.

Nápodobně.
Poradím, já používám obyčejný zastřihovač z Kauflandu za 300kč a nemůžu si ho vynachválit.

soles47
hodnocení

1x

Z důvodu finanční náročnosti jsem nechal narůst bradku , holení tedy jen co dva dny na tvářích, což se nedá s tím každodením "bláznovstvím" srovnávat. A lezlo to do peněz. Holítka jednorázová zn. Gillette po 5 ks, šíleně zdražili...

vernon
hodnocení

1x
Každý den ráno elektrickým strojkem. Hurá! :)

hodnocení

1x

Já už aspoň 20 let používám Gillette Mach 3 turbo,gel taky Gillette,holím se jednou týdně a spokojenost.

hodnocení

1x
Normálně 1 x za týden až 14 dní zkrátím na 1 mm elstrojkem od Brauna. No a když je čas a nálada tak vezmu nějakou břitvu a udělám si radost klasickým oholením.

hodnocení

0x

Míval jsem nějaký zastřihovač z kaufu, asi za tři kila... Když mě ten boj s ním přestal bavit, zašel jsem za kadeřníkem přítelkyně, co používá on. Nějaký Moser za dvaapůl litru. Koupil jsem ho, mám ho sedmým rokem, nastavený na minimum, jednou za tejden mi tím přítelkyně ojede celou hlavu s výjimkou obočí a spokojenost. S tím kauflanďáckým neporovnatelný.

hodnocení

0x
Elektrický strojek - frézkový philips. Jiné značky už nekupuji, spálil jsem se. Beru vždy základní řadu, v akci do tisícovky.

paveldvorak
hodnocení

0x

rowenta el. zastřihovač do sítě i nabíjecí...take profi-kadernickym strojkem OSTER

hodnocení

0x

Na sucho elektrickým strojkem jednou za čas... Mokré holení mi nedělá dobře na kůži, takže jsem ho už před lety opustil.

hodnocení

0x

Já se holím klasikou :)

Mýdlo, štětka, břitva. Vlastnoručně vyrobená, nahrubo vybroušená, pak na jemno na brouscích a kamenech od grit 150 do 3.000, osazená střenkama a pravidelně udržovaná.

Na začátku nějaké náklady, ale tahle mě zaručeně přežije *smich* (A pokud ji někdo nezprasí, bude sloužit ještě mnoha dalším generacím. Ostatně mám mezi břitvama i nějaké po dědovy, co si pořídil v mládí a celý život používal. Po opravách a doladění slouží i mě dodnes, jen mi přijdou trochu titěrné do ruky. Ale někdo to zase preferuje a nerad příliš velké,)

jurasek
hodnocení

Já se odjakživa holím klasikou. To jest žiletkou. V misce štetkou šlehána pěna.
A to odpovidate sám sobě, nebo jste chtěl pod jiným nickem doplnit svůj dotaz?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]