Nejste přihlášen/a.
Na vyůčtování el. ČEZ mám přijaté zálohy ode mne včetně 10/23. Nový rozpis záloh začíná 12/023. Znamená to, že když nebudu platit nic v listopadu 023, bude to v pořádku? Vloni jsem jim poslala, nerušila jsem a tak nevím Nechci platit zbytečně.
znamená to že listopad postaru a prosinec ponovu zaplatit. Si myslíte že listopad vám prominou?
A byl k tomu nějaký důvod? Bez ohlášení přerušení jste v dluzích. Je to stejné jako byste nedostala jeden měsíc výplatu, jedno jakou...je to vpořádku?
Pokud jste vloni platila i zálohu i vyúčtování (v listopadu), no tak vám prostě tu zálohu zobrazili asi na letošním vyúčtování jako zaplacenou.
posloužila jste jako typický český finanční nedouk, Který se raduje z toho, že má přeplatek, a poněkud si neuvědomí skutečnost, že zaplatil něco navíc a úplně zbytečně, a mezitím ty peníze mohl zhodnotit jinde. Neboli úvěroval Čez.
Děkuji, budou větší dividendy
Já bych tedy platil jen to, co je předepsáno. A zálohy si nastavil záměrně nižší tak, aby byl doplatek. nevím proč většina lidí to dělá naopak.
Prosím, vysvětlí někdo mě nevzdělanci. jak slovensko dosáhlo energetické soběstačnosti?
Viz. Elektrárna Mochovce, pro případ, že by někdo nevěděl.
Děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.