Nejste přihlášen/a.
Na vyůčtování el. ČEZ mám přijaté zálohy ode mne včetně 10/23. Nový rozpis záloh začíná 12/023. Znamená to, že když nebudu platit nic v listopadu 023, bude to v pořádku? Vloni jsem jim poslala, nerušila jsem a tak nevím Nechci platit zbytečně.
znamená to že listopad postaru a prosinec ponovu zaplatit. Si myslíte že listopad vám prominou?
A byl k tomu nějaký důvod? Bez ohlášení přerušení jste v dluzích. Je to stejné jako byste nedostala jeden měsíc výplatu, jedno jakou...je to vpořádku?
Pokud jste vloni platila i zálohu i vyúčtování (v listopadu), no tak vám prostě tu zálohu zobrazili asi na letošním vyúčtování jako zaplacenou.
posloužila jste jako typický český finanční nedouk, Který se raduje z toho, že má přeplatek, a poněkud si neuvědomí skutečnost, že zaplatil něco navíc a úplně zbytečně, a mezitím ty peníze mohl zhodnotit jinde. Neboli úvěroval Čez.
Děkuji, budou větší dividendy ![]()
Já bych tedy platil jen to, co je předepsáno. A zálohy si nastavil záměrně nižší tak, aby byl doplatek. nevím proč většina lidí to dělá naopak.
Prosím, vysvětlí někdo mě nevzdělanci. jak slovensko dosáhlo energetické soběstačnosti?![]()
Viz. Elektrárna Mochovce, pro případ, že by někdo nevěděl.![]()
Děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.