Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Násilné mačkání pupinku od přítele

Od: emilyy odpovědí: 14 změna:
Přítel je totální zavislak na mačkání pupíku-mých pupinku. Je mi 24 a mám lehce akné na zádech, nic hrozného, dřív to bylo příšerné a teď je to sem tam pupinek. Způsobil mi to sport, celé dny ve zpocenem sportovním oblečení, z části i puberta a hormonální změny. Samozřejmě o tom vím a samozřejmě mě to trápí jako každou ženu. To samé akné na obličeji. Nelicim se, chodím na kosmetiku a myslím že pleť mám dobrou, zdravou, ale samozřejmě sem tam se něco objeví. Přítel mi to dává sežrat, říká mi že o sebe nedbam, že na to seru( jeho ex byla extrémní princezna, damicka, tak to asi srovnává). Mně to děsně trápí a uráží, Macka mi to pořád, vůbec se mne neptá, spíš mi to oznámí a ještě se urazí když řeknu že prostě ne, že nechci-ve společnosti si to teda dovolit nemůže. Plus samozřejmě největší chyba neumyte ruce. On to dokáže zmínit u sexu. Přijdu si jak nějaká špína, jak kdybych byla zanedbana. Tak to ale není. Starám se o sebe, sportuji, chodím na kosmetiku, ke kadeřnici, na pedikúru. Jen tím prostě trpím od puberty. Je to děsně nepříjemné. Jak mám reagovat? Mně to vždycky děsně dostane, už se nad to prostě nemůžu povznést jak mi to připomíná pořád...

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Jednoduché řešení: Pošlete ho za jeho ex a najděte si lepšího řítele.

hodnocení

5x

Důrazně mu řekněte, že je Vám to nepříjemné, ať to nedělá. A klidně ho i plácněte přes ruce, pokud této své aktivity nenechá. Měl by Vás respektovat a nesnižovat Vám sebevědomí, když to špatně snášíte. Tak se k sobě ohleduplní partneři nechovají. Popřemýšlejte o tom, zda je toto ten pravý partner pro Vás, zda takového vedle sebe snesete a zda takového opravdu chcete ve svém životě mít..

hodnocení

5x
Bud úplně v klidu mě todle dělala má první ex a taky si nedala říct byla na to ujetá *smich*
Měl sem jí rád byla mkadá moc hezká atd tak sem si časem na to zvyk akorat když mi šahla na nos sem řval bolelo to a nešlo si zvyknoukt*smich*
Skus se snim nak domluvit aby to omezil třeba jen na ty zada tam si sama stejně nedosáhneš a pomoc se hodí *smich*

emaa
hodnocení

2x
A proč by ses nad to měla povznášet? Vědomě ti ubližuje a ty bys to měla tolerovat…? Prostě doma bouchni do stolu, že to nechceš, je ti to nepříjemný a on bude mačkat jen když ty mu to dovolíš. Úplně tě chápu, je to tvoje tělo a ty bys o něm měla rozhodovat a ne nějaký trouba, který se teď rozhodl, že ti bude ňoupat beďary. Pokud ví, že tě to trápí a stejně ti to vždy omele o ksicht, tak je to sebestředný blbec.

julie123456
hodnocení

1x
Říct mu, že to babrání špinavýma rukama na ty boláky ti moc užitku neudělá, spíš to tím naopak roznáší a zhoršuje. Za dále, připomenout, že pokud má problém tě milovat bezpodmínečně i s tvým akné, že si asi nejste souzeni. Je to velmi povrchní a nevyspělé. Já bych si možná našla taky něco, co bych mu klidně přiznaně také občas předkládala "a já ti taky nic neříkám, i když máš neustále zmaštěné vlasy", apod. Měla jsem za to, že mýtus ohledně akné ze "zanedbané hygieny" je dávno vyvrácen... Možná bych měla nápad. Na akné na zádech účinně pomáhají kyseliny. Např. Skinoren (kys. azaleová) je fajn, zabíjí propionybacterium acnes. Hezky každý večer poctivě ti po koupeli může přítel namazat záda. To bych jediné mu dovolila, protože tak vypadá láskyplná péče. Super je i kyselina glykolová, napomáhá exfoliaci a redukci tvorby mazu (The Ordinary, Glycolic Acid 7%). U těch zad je blbé to, že si je člověk sám tak snadno nevyčistí... A zázrak je taky kysané zelí, hezky jíst z pytlíku jen tak, i vypít zelnici. A pravidelně. Udržuje vyrovnaný střevní mikrobiom, to je klíčem nejen k zdravé pleti, ale i psychice.

hodnocení

0x

Tohle většinou dělají holky klukům... ale může to být i opak.

Co dělat? Můžete ho zkusit plácnout přes prsty, můžete mu to oplatit ať už odmítnutím sexu, nebo jiných věcí na které je zvyklý, že mu je poskytujete.

V každém případě na jednoznačně řečené NE, by měl přítel patřičně reagovat a nechat toho. Představte si, že by se to stalo při sexu... pokud by to NE nerespektoval, tak by se vlastně dopustil znásilnění.

Nejspíš nakonec zjistíte, že přítele nepředěláte a nejlepší bude poslat ho k vodě a najít si jiného, který Vás bude milovat takovou jaká jste. Protože podle všeho co popisujete to vypadá, že ten současný si Vás příliš neváží.

hodnocení

0x
Je to hlupák. Pošlete ho někam až to bude chtít zase dělat.

liska5
hodnocení

0x

Řekni tomu svému, že tvorbu akné zhoršuje psychika a on svým jednáním teda k pohodě nepřispívá. A ještě nemytýma rukama! To bych utekla...

Pokožka je obrazem vnitřního prostředí. Pak je dobré uvažovat o úpravě jídelníčku, abychom měli dost vitamínů a minerálů, a omezili potraviny, které situaci zhoršují.

Při akné je dobré konzumovat ovoce a zeleninu, hlavně oranžové - duš.i syrovou mrkev, hokkaido, meruňky a pak klíčkové oleje a ořechy, aby se uvolnil A vitamin do kůže. Ten podporuje v léčbě akné nezbytný Zinek. Toho je hodně v semínkách dýní, pšeničných klíčcích, melase, .. Jeho množství v těle snižuje alkohol a mnohé léky i ATB. Akné mívají často ti, kdo mají nedostatek Železa. Bývá to často důsledek převážně mléčné stravy. Nejvíc přírodního Fe má melasa / ideální Goldsaft Grafschafter - lžičku denně/. Tablety Fe raději ne, způsobují často tráviví potíže ..Někdy je dobré krátce užívat B6.

Zkus omezit sladkosti, slazené nápoje, bílou mouku, čokoládu, smažená jídla, tučné mléčné produkty. Ovesné vločky a cornfleky brzdí příjem protizánětlivého Zn, tak to s nimi nepřehánět. Někdy je považován za jednu z příčin akné jód při užívání preparátů z mořských řas i některých ryb. Sklon k akné zčásti dědíme.

hodnocení

0x

Zkuste se líčit, decentně. Uvidíte jeho změnu v chování.

liska5

Ale vždyť píše, že chodí na kosmetiku, ke kadeřnici, na pedikúru, sportuje, takže o sebe dbá. To jen on je hovado, když ji dloube přes její protesty špinavýma rukama.

bapp
hodnocení

0x

Řešení prosté, sama zařiďte, ať ty uhráky nemáte. to je 1,01 ¥ z možností, ta vás asi nenapadla...? :-D

PS: co třeba změna stravy? Změnou životosprávy sedá 80 případech nějaké pupínky odstranit... přece jenom je to vylučování škodlivin s organismu, myslím.

p23®
hodnocení

0x

Je to nechutné. Nedělá se to. Přítel Vás má obdivovat a ne ponižovat a ještě snad srovnávat se svou bývalou. Vůbec se nedivím, že Vás to trápí a uráží. Ukončila bych to a poohlédla bych se jinde. Určitě se najde někdo, kdo si Vás bude vážit a milovat bez ponižování. Myslím, že by se zlepšila i Vaše pleť.

ku
Jo a stavět na piedestal :) to jsou takové ty úplně nefunkční blbosti šířené ženami, přitom ženy jsou v realitě přitahovány k mužům, mm přesně opačným, kteří je mají na háku

hogan
hodnocení

0x

prostě mu jednu ubal rovnou do rypaku, ne znamena ne...:o)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]