Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Piju a piju, chlastam - jsem parchant

Od: pijan* odpovědí: 48 změna:

Porad piju alkohol, nevim si s tim rady. Kdyz jsem opilej, nadelam vzdy takovejch blbosti... Odesel jsem od zeny a ditete, protoze opilej jsem ji podvedl. Zblbnul jsem zenskou, ktera se do mne hrozne zamilovala a ja ji to neoplacim.. Moje zena chce abych se vratil... Dcerku miluji nadevse a ani moje manzelka mne neni lhostejna. Odpusti mne vse co jsem provedl - je to poklad, ktery si vubec nezaslouzim.. Jsem parchant zly, hloupy a nezaslouzim si snad ani zit. Pomyslim si neco udelat - hrozne. Mam slusnou praci a ani toho si nevazim.. Vynadejte mne prosim, dejte mne prosim co zaslouzim.. Snad mne to pomuze...

Stydim se jit za odbornikem.

48 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zlinacci*
hodnocení

1x

Tady se evidentně někdo strašně nudí,že?

1jara*

Nevíte co chcete. Chcete ženu nebochlast. Jestli se litujete, tak te nepomůže, to dělají jen chudáci. Opilců mi není líto.

pijan*
hodnocení

Jo, jsem chudak... i kdyz to slovo nesnasim - jsem chudak. Dekuji za ta slova, potrebuji to slyset od normalnich lidi i kdyz me tady nikdo neveri ze jsem takovej haj.. a rikaji, ze se tady nekdo bavi. Nebavim se, jsem opravdu takovej parchant zparchantelej.

1jara*

Zdřejmě vás něco trápí a nevíte co stím. Navštivte psychologa, třeba stačí jen poradit.

bohous*

Jsi chudák zparchantělej, jsi s vinák všech sviní, k wa všech ku rew, vožralo vožralá, ksindle ksindlů. chcípneš jako nula, všichni si od tebe oddechnou ty hnusoto, ty vochlasto, pfuj tajbl na tvůj hrob ksindle pujdou flusat , z. rde hajzle , a ničitetle dětských duší ,měl sis ho radči uříznout č. u ráku, jdi už do pr dele! Stačí?

pijan*
hodnocení

Dobry Bohousu... Ale i tak dik...

Vschno cos napsal je mozna pravda, mozna ses u toho i udelal... ale "ničitetle dětských duší" mne dostalo.. opravdu

A mimochodem - nula jsem, to uz vim... a nestaci... Pridej

hrozinka*
hodnocení

1x

Pokud je vaše žena poklad a ostatním jen ubližujete,slušně vyděláváte-tak je problém ve vás.Zkuste se zamyslet-jak to zvládají lidé v léčebnách,změní život.Poblíž ve městě máme léčebnu pro drogově závislé-jsou tam převážně náctiletí-dělají brigády po okolí,učí se tím nové věci-nové zkušenosti.Ta léčebna má úspěchy,špatnou cestou se může vydat každý,každý by měl dostat šanci.Co vám v životě nevyšlo,co jste chtěl a nemáte,po čem toužíte,po čem jste toužil dříve.Kdybych milovala svou ženu jako vy,snažila bych se s tím vypořádat trochu nejdřív osamotě,nevyjde první-druhý pokus-pak se opijete,naštvete a vybyjete si na ni zlost nebo uděláte podobnou blbost.Tím pádem jste v kolotoči neúspěšných pokusů,rodina je velká motivace,najděte se sám,mějte se rád a pomáhejte ostatním-idiotů,opilců,blbých lidí je hodně-přeci chcete být lepší.Držím pěsti-to je snad jen blbá etapa v životě-pokud nenajdete jiný směr budete skutečně sám,někdo vás bude litovat ,jiný pomlouvat,další štítit-už teď sebou opovrhujete sám-to je k zbláznění!

pijan*
hodnocení

Dekuji Hrozinko, mate pravdu a je to nejkrasnejsi prispevek tady.. Nebyval jsem takovej, byval jsem jinej.. Delal jsem vse pro svoji rodinu, vse, co jsem vybudoval bylo pro rodinu, kazda moje myslenka patrila rodine a memu ditku. Vim, nebyla chyba jenom na me strane - na to, aby se rodina rozpadla jsou obvykle dva. Jenom ja mam v posledni dobe tendenci se obvinovat, vsechny chyby hazet na sebe, vse, co se nepovedlo si pricist na svuj vrub. Asi takhle.. Dnes, po odlouceni mne dochazi, jak je rodina a vztahy citliva a krehka zalezitost a jak je jednoduche ji rozbit. Dite si beru casto, hodne casto a jsme v styku temer denne a kontakt mame, dokonce uz i obdobi, kdy jsme byli s manzelkou na sebe zli je pryc a usmivame se na sebe...To ze jsem se rozpil je asi vedlejsi produkt stresu a nervu, opravdu nevim. Prestanu, vim to, jenom nemam nikoho, kdo by mne rekl par slov - par hezkych slov jako jste to udelala vy. Dekuji Vam moooc a diky vasi empatii se citim lepe a budu o sobe uvazovat vic. Udelam vse pro to, aby se vse vratilo do normalnich koleji a abychom byli vsichni spokojeni...

pijan*
hodnocení

Meli jsme ale s manzelkou obadva dost rozumu na to, aby jsme dokazali zjistit, ze to, co jsme spachali byla zbytecnost. Nerikam, ze jsme vyhrali a ze nase manzelstvi je zachraneno, ale vrele bych doporucil vsem parum odluku... treba i pravne osetrenou odluku... Jsme jenom lide, vsichni chybujem a to - co je pro nas nejvetsi priorita jde tak snadno rozbit... I ta nejrobustnejsi vaza z kristalove rodiny jde rozbit...

rodina je krasna a strasne krehka vec - to dnes vim... moje zena, moje ditko... je mne do placu co jsem a kde jsem to "uhral" asi zacnu psat knizku... :)

hrozinka*
hodnocení

1x

Bohužel znám hodně lidí,kteří propadly alkoholu.Jeden pán před lety pil jen nealko,pomáhal stavět náš dům-já nebyla na světě,oženil se -rozvedl-určitě i kvůli alkoholu.Naši i já ho máme rádi,opravovala se střecha nad sklepem -tak jsme ho volaly na pomoc,ale on je už nepoužitelný,třepou se mu ruce,jídlu taky nedá-má špatnou slinivku-je to smutné.Je hodný,neni sprostý,ani když se opije -samotář,který ubližuje sám sobě-léta,má propitý rozum,tolik toho uměl a teď nic.Většina lidí mu říká posměšně krabica-pije krabicové víno,když měl epileptický záchvat a upadl,ležel kousek od domu,kde bydlí-málem umřel-nikdo mu nepomohl,každý si myslel,že je namol až potom se našel jeden soused-doktor-byla to náhoda.Má tři dcery,ty za ním jezdí,když má blbou náladu tak jim nechce ani otevřít-už to neřeší.Takové věci by se měly řešit zavčas,aklohol člověka opravdu připravuje o rozum.A s tím lhaním,tuším co máte na mysli-sliby,obrané lži...Koukněte se kolem sebe kolik lidí lže,pomlouvá,ten si k pomluvě přidá to jiný ono,pracovala jsem v obchodě a bylo mi z toho zle.Viděla jsem tam v uvozovkách pořádné lidi,kteří měli zbytečné starosti,svoje problémy vůbec neviděly,měli se a mají tak rádi,že kdyby chvíli zpytovaly svědomí-tak jak vy tu vůbec by jim to neuškodilo.Včerajsem jela přes kruhový ojezd a vjela na hlavní silnici,u přechodu stál chlapeček s brašnou na zádech ,asi prvňáček a bylo vidět -jak se rozhlíží ,aby ho nic nesrazilo-tak jem ho pustila a on se tak smál-ještě jsme si zamávaly.Měla jsem opravdu blbou náladu,zase pršelo ,ale ten klučina mě úplně změnil den.Úsměv a tolerance-třeba i na prodavačku v obchodě,když něco zorá,to jsou hezké zážitky,dívejte se kolem sebe-jste fakt mi to připadá ponořen do něčeho co by šlo zpravit.Hodně štěstí-doopravdy,moc to přeji každému.

doplněno 28.09.10 07:34:
"Neodpoutávej se nikdy od svých snů! Když zmizí, budeš dál existovat, ale přestaneš žít.
pt®

Hrozinko, moc se milíbí Vaše poslední doplněná věta. *slunce* PT /stařenka/

pijan*
hodnocení

dekuji .. hmmm

marenka*
hodnocení

1x

Pijane, já na Tebe pořád myslím, věříš? *pusa* Přemýšlela jsem, co s Tebou, s Tvým trápením. Já mám taky někdy hodinku, kdy si připadám zbytečná, k ničemu, život mi přijde fádní a nudný a prostě na nic. A víš co? Tahle hodinka na mě přijde pouze když jsem sama a nemám co dělat. Když se nudím. V léčebně jsme probírali, jak moc je pro člověka důležitá seberealizace. Pravda, zrovna dneska jsem tak přemýšlela o tom, jaký smysl má můj život. Ráno práce, odpoledne vaření, venčení psů, nákupy, večer nic. Takhle (hodně jsem to zestručnila) každý den, pořád dokola až do smrti. To mě hodilo do naprostého zoufalství, kdy by se člověk fakt opil. Ale to nesmím. Já určitě ne. *hi* Z radosti ano, ale ne ze žalu. *bum*Nejdřív jsem se litovala, že žiju úplně jiný život,než bych si představovala, líbilo by se mi cestovat po světě, pomáhat lidem, zajít do divadla, na operu, na balet, no úplně jsem si lebedila v tom, jaký jsem chudáček. Věř, že je to pěkný blázinec, člověk si to pak začne až užívat, nějaký druh psychického masochismu nebo co. :D Umím si představit, že v tu chvíli mít rozpitou lahev tak jí dorazím. A důvodů by se našlo, pane jo, politovat se umím a báječně. Ale pak mi najednou v hlavě blikla ta seberealizace. Naskočil jsi mi tam hned i Ty. Víš co, žil jsi pro rodinu a starosti byli součástí života, nevnímal jsi je jako něco špatného, naopak Tě naplňovalo, když ses s nimi popral. Najednou jsi sám, zbytečný, Tvé starosti Ti přijdou zbytečné řešit. Naprosto Tě chápu. Ono je jiné, připravit snídani pro víc lidí, kteří jsou po ránu, rozespalí vděční i za namazaný rohlík a něco jiného je vstát do prázdna. To si pak člověk ani ten rohlík nenamaže, na co. Sám pro sebe?

Zkus se zaměstnat, já nevím, máš auto? Nepotřebuje údržbu? Psal jsi, že máš děti? Co je vzít do divadla? Co třeba šetřit na parádní dovolenou s nimi? Dej si cíl. Když ne dlouhodobý, tak stačí něco malého. Musíš mít pro co žit. Je to těžké, já vím, taky tohle neukončím spásnou radou, je to jen zamyšlení, snad si z toho něco vytáhneš. *pusa* Držím palce. *modla*

hrozinka*

Super ,jako v té písničce dělání,dělání všechny smutky zahání,dělání,dělání je lék...!Taky to tak vidím.

hop®
hodnocení

1x

Ahoj Pijane, Ty máš prostě jednu největší lásku - alkohol, a jsi zamilovanej až po uši a děláš kvůli té své lásce "největší" krávoviny. Ale nejsi úplně ztracenej, když jsi schopnej to uznat, sám sobě to přiznat a ještě se tady s námi radit co s tím dělat. Já mám pivko taky jako jednu ze svých trvalých lásek, ale už jsem se s tím nějak smířil, a tak jsem stále šťastně svobodný takže svým alkoholismem netrápím manželku ani děti. Nejsem sám, mám mnoho kamarádů nejen z hospody, ale i z mého běžného života a práce, protože opravdu musím občas vystřízlivět a jít něco popracovat, abych na to pivo měl. Alkohol je nepřítel a bojovat proti němu je velmi těžké. Je lepší si z něj udělat přítele. A jestli máš slušnou práci, tak si ji važ, bez ní bys musel bej střízlivej, protože bys na ten chlast neměl. Važ si i svý ženský a děcka, určitě jsou to poklady který na ulici nenajdeš! Ale neříkej, že si je nezasloužíš, kdybys byl opravdu takovej zlej hloupej parchant, tak by o Tebe ta Tvoje už asi nestála a i s dítětem by někam zmizela a věděl bys o ní jen podle složenek na alíky. Chápu, že se stydíš jít za odborníkem, ale uvědom si, že ten odborník je placenej od toho, aby Ti pomohl a ne za to aby Tě odsuzoval nebo ponižoval! A věř, že ten odborník už zažil daleko horší pacienty, protože Ty jsi sice alkáč, ale pořád jsi schopný rozumně uvažovat! A koukej se trošku porovnat z toho splínu, držím Ti palce! ;)

Hop, a je tu lidoop! :)

pijan*
hodnocení

Ano, to je pravda.. udelam s tim neco, na 100 % jdu do toho. Kdyz jsem dokazal ze dne na den prestat kourit a nechybi mne to, predse nemuze byt problem si tu lahev nekoupit... to jsem kouril 60 denne!

A dekuji vsem za odpovedi a dekuji vsem za povzbudiva slova

hop®

Kamaráde, fakt Ti držím palce, protože se svým stavem chceš něco dělat, chceš to řešit. Já už jsem v takovém stavu, že jsem se s tím smířil a jsem vlastně spokojenej. Co je lepší?... (To je řečnická otázka, ta nečeká na odpověď) ;)

pt®
hodnocení

0x

A to nám píšete odkud? Jste u manželky, nebo u té druhé? Pod mostem asi není PC nebo NB? Nevěřím Vám ani slovo. PT /stařenka/

alf*

můj odhad - m... se nudí poradte.cz/...

michal958*

todle sem nezalozil já.

pijan*
hodnocení

Michale - co to mas tady za reputaci? Prave jsem se z chuti zasmal.

Potvrzuji, ze to nezalozil tady Michal958 ale pijan (doufam, ze Admin podle IP nerekne kdo jsem... ) to bych se stydel stokrat vic kam jsem to dotahnul...

Dejte mne co zaslouzim - nadavejte, plivejte... opravdu, jste tady ohromna parta sikovnych a chytrych lidi a od Vas to budu brat..

marenka*

Pijane a proč nadávat? Proč plivat? Jen chlastej. Za nějaký čas budeš opuštěný, nedokážeš bez napití ani ráno vstát. Přestaneš dbát o vzhled, budeš zarostlý, rozcuchaný, špinavý, smradlavý a bude ti to fuk. Přijdeš o práci, o bydlení. Pak přijde to nejlepší. Cirhoza jater, degenerace mozku i osobnosti. Neudržíš moč ani stolici atd. atd. To chceš?

Tak na zdraví. *pivo*

pijan*
hodnocení

Dekuji... jdu se hned oholit a udelat ze sebe cloveka ... :) (strizlivej)

pijan*
hodnocení

Marenko... i kdyz piju a to moooc - holim se, umyvam se, rozcuchany nebudu protoze se striham na jezka.. Zas prase nejsem, tady v pronajmu mam krasne uklizeno a cisto.. K tomu jsem byl vychovan... Jenom mam problem s pitim. Tohle bych chtel vyresit.. Proto pisi..

Nedavno jste mne tady radili jit od zeny pryc, ze je to mrcha zla... ja vim, neradili jste me pit. Akorat ja jsem nestastnej z toho, kam jsem to dotahl... A uvedomuji si dnes, ze moje zena nebyla zas tak zla... chyba byla na obouch stranach... byli jsme obadva zbrkli a sileni... hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

marenka*

No jo, ale tohle přeci nevyřešíš chlastem. *zed* Zlomené srdce se vždycky dobře léčilo buď prací, nebo novou láskou. Ale ani jedno z toho nejde spojit s alkoholem, to fakt ne. Teď možná ano, ale je to svinstvo, ze kterého se stane závislost ani nemrkneš. Dnes čisto máš, bude to i za rok? Podívej se na bezdomovce. Sakra. *bum*Jsou to lidi, tátové od rodin, bývalí podnikatelé třeba, cokoli. Jsou to LIDI, který se dostali nějakým způsobem do problémů, do jakých se můžeme dostat kdykoli kdokoli.

Člověk, když padne na dno, tak se od něj může odrazit. Před tím jenom plaval. Ale oni sáhli po lahvi a neodrazili se, protože ta láhev leží na tom dně.

Nikdy není pozdě narovnat záda, postavit se k problému čelem a jít dopředu. Neplácám nic, co bych někde vyčetla, věř, že vím o čem mluvím. Tak nebuď srab a nechlastej. *cert*

pijan*
hodnocení

Ano, je to pravda - dekuji Marenko... vzdy krasna odpoved ...

Dekuji mooooc

pijan*
hodnocení

Opravdu jsem takovej .. verte mne. Jeste horsi. Pisi z podnajmu kde bydlim

pt®

Tak pak jedině na "xxx", jinak to nevidí. Dobré pořízení. PT /stařenka/

pijan*
hodnocení

A navic porad lzu, nedokazi rict pravdu narovinu do oci, ziji dvoji zivot a kazdemu jenom ublizuji.. parchant jsem zlej

Jak se zmenit?

marenka*

Pijane, vezmi si fix. Dojdi k nejbližší zdi. ... jsi tam?

Na zeď namaluj kružnici s tečkou uprostřed ve výšce očí... máš to?

Tak teď si stoupni kousek od té kružnice, nadechni se a vší silou práskni hlavou do středu té kružnice.

Opakuj, dokud se ti v hlavě nerozsvítí. ;)

martinek*

Že tys byl včera vožralej, něcos zase proved padouchu a dneska máš výčitky svědomí?*hi*

pijan*
hodnocení

Jak jinak... byl jsem nalitej a vycitky mam porad. Nevim co chci. Jsem debiiiil nemocnej

marenka*

Ale nemocnej *bzum* Jakýpak nemocnej, to se takhle litujete? Houby nemocnej. Přestaňte se litovat a dělejte se sebou něco. Sport, práce, cokoliv. Jestli na tom, že alkoholismus je nemoc trváte, tak zajděte k lékaři. Ostuda léčit se není, ostuda je to, jak žijete teď.

pijan*
hodnocení

Ano, mate pravdu... dekuji

jsem*

A teď jste střízliv? Pokud ano, tak vám klidně vynadám, ale pokud jste pod vlivem, nemá cenu s vámi mluvit ani o nedůležitých věcech..

pijan*
hodnocení

Ano, citim jeste ze vcera, ale jsem vpodstate strizlivej. Dnes jsem jeste nic nepil..

jsem*

Tak se zavřete doma, a nikam hlavu nevystrkujte. Vemte si zrcadlo a dívejte se na sebe, jak se sám sobě líbíte? A to jste střízlivej! Teď si představte, jak asi vypadáte, když začnete mít takovej ten přiblblej výraz. No zkuste to, nakřivte tu hubu! Paráda, co? A to se na sebe díváte teprve minutu! Hnus, co? A zkuste u toho zrcadla vydržet dvě hodiny, a furt se na sebe dívejte, můžete si se sebou i povídat. V 17.30 si pusťte Dr. House na Nově. Kdo je horší parchant, vy, nebo on? Mohla by mít takovýhleho tvora ráda ženská? Kloudná ženská? No, myslím, že už si dokážete odpovědět i sám. Stačí? Přitvrdila bych, ale to by se nedalo otisknout. Jedině, že byste se zaregistroval a já vám vynadala vnitřní poštou. Já mám totiž s alkoholikem zkušenost, a jen se to slovo objeví, už se mi ježí chlupy i tam, kde nejsou... Jestlipak už jste se dneska holil? Že né? No jo, jak byste mohl, když myslíte jen na chlast!*modla*

doplněno 27.09.10 15:39:

Martínek: tak, tak, to chce, pryč od reality... A pak rovnou pod vlak, ale až v noci, aby nenabralo moc vlaků zpoždění...

martinek*

Jsem, tak tuhle radu jsem zkusil na sobě. Jsem střízlivej, ale přiblblej výraz mám to je fakt , nakřivil jsem hubu, už se na to nemůžu dívat ani minutu, natož 2 hodiny, vypadám fakt jak parchant, jdu do sebe. Taky bych měl asi cvičit a zhubnout fuj, asi se pudu vožrat. *zed*

pijan*
hodnocení

cipe... ses dobrej ... hahahaaaaaaaa

lih
hodnocení

0x

No hezké. A co mi je jako potom?

stafan*
hodnocení

0x

Pijane, prosím Vás, tolik peněz jste do chlastu vrazil a teď toho chcete nechat? Není to škoda?

hodnocení

0x

:D Nadpis vystihující vše...*nevi*- no nevím- moc tomu nevěřím...který opilec si píše s lidičkami na "Poraďte"?! *kafe*

jsem*

Sabrino - ale jo, psal sem i Bohouš, co teď tady radí pijanoj. Zdá se, že přišel k rozumu... soudě dle jeho příspěvku.

Bohoušku - že jsem to uhodla, že jo?

Pijane - nechtěl jste náhodou vynadat? A teď se rozplýváte nad příspěvkem Hrozinky. Tak co tedy chcete? Vynadat, nebo poradit?

Hrozinko - moc pěkný!

qjkbm
hodnocení

0x

Jen tak: kdy jste se narodil?

lui*
hodnocení

0x

Masochismus je na odborníka. Psychiatra.

hrozinka*
hodnocení

0x

Pijane-taky na tebe myslím,nadávat ti časem bude každý,trpělivost neni věčná.Jsi smutný případ a ráda bych třeba za půl roku četla tady pijan,polepšil jsem se 5 měsíců nepiju a jsem v pohodě-ta zpráva by byla bomba,pár lidem ,co ti tu odpovídají by jsi udělal radost.Máš na to!.Ahoj a hezký den!Hrozinka

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den, pijane. Ale Vy přeci máte nyní ohromnou motivaci s pitím přestat. Můžete získat svoji rodinu zpátky. To snad za to stojí, ne? Nejsem si ale jistá, jestli tato silná motivace bude stačit k tomu, abyste s pitím přestal nadobro. Jestli náhodu nebude tak trošku potřeba i odborná pomoc. A že se stydíte jít za odborníkem? No kdyby se nestyděl, že. Ale určitě jste chlap, který se o to pokusí, protože mu jde o hodně. Totiž o jeho vlastní rodinu. Víte, není ostudou padnout, ale zůstat ležet. Tak hodně štěstí!

raduz*
hodnocení

0x

Pijane, pijane..

chcete nalozit? Tak tu mate: Jste osklive kacatko!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]