Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jmenuju se David a je mi 21let. Už dlouho trpím určitou formou špatného mluvení. Je to hrozně náhodné, občas to je lepší a občas zase horší. Jde o to že se mi špatně vyslovují vždy jiné souhlásky. Nejhorší je asi D,K,P,T. Hrozně ale záleží co to je za slovo, nějaké slovo na D řeknu v pohodě, ale jiné ne, zaseknu se a nejak to ze mě nechce ven. Je to hrozne deprimujici a způsobuje to to, že se moc do mluvení nepouštím, aby mi nahodou nebylo trapně. Také záleží také s kým mluvím. U cizích je to třeba horší, ale neřekl bych, že se stydím nebo tak něco. Hrozně rád bych si pokecal i s cizími lidmi. Nevim jestli to zní pochopitelně, ale kdyby jste znali někoho se stejným problémem a víte jak se toho zbavil, poradte mi. Podlě mě je to spíš nějaká duševní porucha než neco s čím bych měl jít na logopedii.
Mam to taky. Vetsinou mi huba jede bez nejmensiho problemu. Vcera jsem mluvil s truhlarem a snazil se mu rict ze chci MFP desky. To MFP jsem nebyl schopny proste vyslovit. Totalni zasek. Delaji mi to i jine slova. Neda se delat nic. Zvykl jsem si. Ale po dechu jsem lapal jak kapr na sousi
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.