Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem, ráda bych měla od zubů pokoj a chtěla bych protézu , vyzkoušela jsem už tři zubaře, z toho jeden soukromý, ani jeden mi nechce mé zuby celkem špatné vytrhat, je možné sehnat někoho, kdo by mi je vytrhnul na mojí žádost? Nějaký stomatochirurg který mi je na vlastní zádost vytrhne?
Dovod je jednoduchy : vy sa mate o svoje zuby starat a nie "mat od nich pokoj". Predstavujete si to ako Hurvinek, aj o protezu a hygienu ustnej dutiny sa musite starat, vytrhanie zubov nie je riesenie.
Nechajte si komplet opravit chrip, spravit dentalnu hygienu a dodrzjte rady lekara a hygienicky. Len to je cesta.
No nevím, ale zkuste se na tu vaši žádost podívat ze strany lékaře. Vy přiběhnete a poručité si extrakce, lékař vám eventuelně vyhoví. A vy po nástupu protetiky zjistíte, že se nenajíte, že vlastní náhrada slouží pouze k estetice,( propadlá ústa, žádný bjutifl a přidá to roky) z hlediska funkčnosti už vůbec ne. Nemusí vám sedět,může dřít a co já momentálně vím, co vás navíc napadne.
Tak si zopakujete s reklamací návštěvu na stoma, se (slušnou) apelací na lékaře , že jste si to takto nepředstavovala a vaše vize byla naprosto odlišná od reality. A co dělat?
Můžete si na lékaře stěžovat , že vám odvedl nekvatní práci pomůcky a co já vím co ještě, že jste si měla nechat vlastní zuby...a nevím co vám napadne přibalit. Do takového sporu žádný lékař nepůjde.
Tím pádem jste po eventuelní stížnosti, jste automaticky přišla o stoma péči.
Rozhodnutí je na vás.
Lékař zřejmě usoudil, že na extrace, váš stav chrupu není, ale týká se jej spousta práce. A z výše uvedeného důvodu, nebude riskovat vaši nespokojenost.
Viz. Reakce Peter péče o zuby výše.
Když budete chtít pokoj od depresí, tak doktor na vlastní žádost taky nevykoná eutanázii.
Jste fakt hloupá. Nestaráte se o zuby a teď máte problém.
Myslím, že veterinář neskládá "Hippokratovu přísahu". Můžete se o vytržení zubů poptat jeho.
Gumide, ty mi dáváš, teprve jsem shlédla tu euthanázii a normálně řvu smíchy.
Co si to vlastně ten doktor dovoluje?
Jasně , nutnost doplnit arzenál nástrojů o kladívko, takové to neurologické by mohlo stačit.
Namísto do kolénka...lup ho uspávačka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.