Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kluci v mládí a tak dále

Od: clovek odpovědí: 3 změna:
Jsem v šesté třídě a líbí se mi kluk a já se asi líbím jemu co mám dělat když ho mám ráda ale zase jsem malá takže co?
Děkuji dopředu

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Ahoj. Komunikuj s ním a prozatím buďte kamarádi. Líbit se Ti bude ještě spousta kluků, než jednou potkáš toho pravého pro život. Téměř každý z nás měl nějakou tu školní "lásku" na kterou v pozdějším věku třeba rád vzpomíná...:)

ltz
hodnocení

1x
To je dobře, že se mu líbíš. Aspoň bude stát při tobě, kdyby ti někdo ubližovat. Může se tě zastat i tě ochránit. Hlavně se bude k tobě dobře chovat. Bude kamarád. To je přece hodně, co ti bude dávat. A až ještě trochu povyrostete, můžete začít spolu chodit.

slovan
hodnocení

0x

Rozhodně se od něj nenech nějak "oťapkávat" nebo "pusinkovat", atd. Tím se z celého kamarádění může rychle stát něco jiného, čeho by jste pak oba, zpětně litovali.

Pokud opravdu stojíš o kontakt s ním ( a on s tebou ), tak se zkuste nějak duševně kamarádit. Dělat spolu různé práce, střídavě se navštěvovat ( nebo někoho osamělého navštěvovat ), učit se, cvičit, chodit na výlety, apod. Trochu jako bratr a sestra. Tím se víc poznáte a pochopíte, jestli by jste se časem k sobě hodili i jako manželé.

Jenže - a to je důležité - až se jednou třeba vdáš, tak pak stejně zjistíš, že to nejcennější ve vztahu je právě kamarádství. Proto jsou spolu lidé pohromadě i 50 nebo 70 let, tedy až do smrti.

Dobrý, trvalý vztah nejde postavit na sexualitě. ( Kéž bych to věděl, když mi bylo 17... )

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]