Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem, máte zkušenosti s vrácením pet lahví a plechovek v prodejnách Lidl? Zajímalo by mě, jestli se do těch min. šesti kusů, které se vrací, počítají lahve a plechovky všech velikostí. Mám tu schovaných pár prázdných maličkých plechovek o objemu 150ml a nevím, jestli se i tyhle malinké plechovky budou počítat jako jeden samostatný kus. Nikde jsem nenašla, jestli ten automat nějak nerozlišuje velikost vrácených obalů.
Nevšimnul jsem si, že by prodávali něco ve vratných obalech mimo pár druhů skleněných obalů, tím pádem snad ani nevykupují pak jiné, alespoň u Nás zatím nevykupují. Popravdě ani jsem ještě neviděl vratnou PET lahev a už vůbec ne "plechovku".
Zkušenosti nemám, neboť nebydlím v uvedených městech .Ono je to zatím v plenkách - pochybuji,že se vám bude chtít je schovávat než je zrovna ve vašem městě budou vykupovat...plechovky od všech nealkoholických nápojů v plechovkách o velikosti 0,1 až 3 litry a nápoje s obsahem do 15 % alkoholu v plechovkách. Výjimky se týkají obalů od mléka a mléčných výrobků, nápojů nad 15 % alkoholu a jednorázových skleněných nápojových obalů, které se zálohovat nebudou.
Zatím jsou to tyto prodejny ...Praha - Lhotecká, Brno- Trnková, Plzeň - Folmavská
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.