Dobrý den, mám takový dotaz. Hledám nejjednodušší VŠ státní. I obor je celkem jedno. Jedná se mi jen o titul, do práce ještě nechci. Máte nějaké rady? Chtěl bych tedy touto cestou požádat Vás o radu která škola nepředstavuje přílišnou studijní zátěž, případně i fakultu a obor. Město je mi jedno, které.
Můžete klidně i na těžkou, s vašimi představami, pokud ji zvládnete, v daném oboru stejně za nic stát nebudete. Budete si školu prodlužovat. zřejmě, pokud dotaz není vtip, máte bohaté rodiče, kteří vás budou vydržovat.
Na každé VŠ se budeš muset něco učit. Jít studovat VŠ, která je mimo tvůj obor a dovednosti, jen kůli titulu mi příjde jako naprostá ztráta času, energie a celkové zoufalství. To už snad na nějakou brigádu do zahraničí ať se naučíš aspoň jazyk.
luluu
Problém u mě je, že při výkladu nebo čtení knih po 15ti minutách začnu spát a přestanu se soustředit.
Některé soukromé školy mají VIP programy kdy zaplatíte 100tis za rok a víc ale prakticky tam skoro nemusíte chodit a to co máte odevzdat vám dopředu samy připraví.
Je možné ji vystudovat i v Polsku a v souladu s dohodami EU je ČR povinná titul uznat. Bohužel bude v originálním znění (Lic., MA.,atd.), opět dle dohod.
ČR je na Polské tutuly krátká, ale časem je omezí, zpřísní či zakáže. To samé je Dipl.Kaufman z Rakouska, který nemá vzděláním a rozsahem učiva a zkoušek hodnotu naší maturity. V Rakousku je ovšem vyskoškolským titulem.
Ve Lvově se studuje a titul dají za účast na přednáškách a seminářích, za ně máte kredity. Počet kreditů je stjný jako u nás 180. Jen Ukrajinština není Ruština a mnoho jiných jinakostí.
Největší šance na dokončení státní VŠ je DAMU v Praze, skoro 94 %. Akorát se tam dostat. Dále si najděte zde sám. ceskovdatech.cz/... Rozhodně nedoporučuji teologii, filosofii, politologii, sociologii atp. jak i tady a jinde zaznívá. Je městská legenda, že je to snadné. Naopak, je to velmi těžké studium, vyžadující i velké samostudium. To pro flákače, jak se tu prezentujete, je zcela neprůchozí. Pokud byste se chtěl jen poflakovat ve studijním životě, bez nervů z nepřijetí, ve vašem případě bez šance na dokončení, tak se přihlašte na ČVUT. Tam berou v podstatě úplně každého, ale pak jich taky většinu časem vyhází.
Nesouhlasím,na VŠ Teologickou, Sociální Pavědy, Novinařinu studujíi naprosto HLOUPÍ LIDÉ a takto jednoduše si udělali - někteří až Mgr. Mám sousedku profesorku na Univerzitě a několik takových jich znám.
Theo-logie je nauka o křesťanské logice chápání Hospodina jako Boha a jeho sdělení lidem studiem pohádkové knížky BIBLE jako Božího slova. Je to výuka ničeho stejně, jako kdyby vyučovali Arabelu a Rumburaka. Kdo chce titul zamíří TAM.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.