Nejste přihlášen/a.
Dobry den, bavil jsem se s jednou girl a ikdyz jsme nebyli ve vztahu, tak jsme neco zacinali atd. Potom jsem zjistil, ze udelala chybu a libala se s nekym jinym,pri alkoholu. Ted rika, ze to byla vsechno chyba a ze to chce s nama zpatky, mam do toho zase jit?
11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
liska5
6x
Nebyli jste ve vztahu. Píšeš, že teprve něco vznikalo. Třeba ve Tvé hlavě dřív, než v té její. Já bych to nedramatizovala a toho chlapa tolik neřešila. To spíš ten alkohol, jestli to je u ní běžné se tak napít, že nevím, ke komu se lísám? Já bych jí dala ještě šanci, pokud Ti ona za to stojí.
0x
Vem rozum do hrsti neblbni a pokud se ti líbí užívej života
@dabel
Dable, nesouhlasím. Taky jde o to, aby se NAUČIL všem kolem sebe ukázat hranice kam můžou vůči němu zajít.
Věř tomu, že to budou brát všichni kolem něj na vědomí při dalších situacích.
Dable, nesouhlasím. Taky jde o to, aby se NAUČIL všem kolem sebe ukázat hranice kam můžou vůči němu zajít.
Věř tomu, že to budou brát všichni kolem něj na vědomí při dalších situacích.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]