Dobry den, bavil jsem se s jednou girl a ikdyz jsme nebyli ve vztahu, tak jsme neco zacinali atd. Potom jsem zjistil, ze udelala chybu a libala se s nekym jinym,pri alkoholu. Ted rika, ze to byla vsechno chyba a ze to chce s nama zpatky, mam do toho zase jit?
Nebyli jste ve vztahu. Píšeš, že teprve něco vznikalo. Třeba ve Tvé hlavě dřív, než v té její. Já bych to nedramatizovala a toho chlapa tolik neřešila. To spíš ten alkohol, jestli to je u ní běžné se tak napít, že nevím, ke komu se lísám? Já bych jí dala ještě šanci, pokud Ti ona za to stojí.
jiofa
liska: Výstižně a přesně. Já dodám, že nic není černobílé a že vztah, partnerství, manželství je život plný kompromisů, pochopení, odpuštění. Jinak to ani nejde.
Kyždý jednou udělá chybu. Pokud vám na ní záleží a máte ji rád, tak bych ji to odpustil. Jestli ji znáte jen tak povrchně a váš vztah je na vodě tak hledejte dál tu pravou. Takových situací si v životě ještě užijete a daleko horších.
A já bych to tak nedramatizoval pusa je jen pusa ste mlady chcete užívat a občas se to múže zvrtnout navic kde maš jistotu že to je pravda videlsi ji? Co když ti ji chce někdo jen pomluvit nebo přebrat? Vem rozum do hrsti neblbni a pokud se ti líbí užívej života
@dabel Dable, nesouhlasím. Taky jde o to, aby se NAUČIL všem kolem sebe ukázat hranice kam můžou vůči němu zajít. Věř tomu, že to budou brát všichni kolem něj na vědomí při dalších situacích.
jiofa
boban: Možná, že zas tak o něj nestojí jak si tazatel myslí. Pokud ano, měl by jí dát šanci. Jinak si musí uvědomit, že děvče není jeho majetek a mohl by dřív nebo později tvrdě narazit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.