Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
vždy když jsem se pokoušel začít otužovat tak to dopadlo tak že jsem z toho nastydnul.
Jak jsem to dělal? Sprchoval se postupně chladnější a chladnější vodou. Možná jsem postupoval moc rychle, nevím. Normálně moc nemocný nebývám.
Máte nějaké osvědčené rady?
Pomalu ubírat teplou, tak se otužují děti, vy si prostě na sebe pustíte studenou (pokud máte nějaké srdeční potíže, tak otužujte jinak). Důležité je začít s krátkými časy, třeba jen 10 sekund, a hned po tom se dostatečně obléci, abyste se zahřál, a dát si chvíli klid. Jakmile otužujete a pak ještě klepete kosu třeba při čištění zubů, tak nastydnete. Když si tělo zvykne, žačněte časy prodlužovat, a možná se časem ani nebudete muset moc strojit po otužovačce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.