Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Jsem epolepsit. Beru prášky kepra a posledních pět let jsem byl naptosto vpořádku. Jenše poslední půl rok sem to ro hodně zhoršoji. Hlavně poslední asi tři týdny, začal jsem mivat stavy kde jsem m mimo, nevnímám, nereaguju. Tento stacá tak 2-5 minut, pak se z toho něký šas dostávám, třeba 20 minut. Ještě mívám tzv. aury kdy to ne mě jakoby jde ale já to "rozkýchám".
Paní doktorka mi zvihla léky a ješrě předepsala Trivotril. Zatím to nepomohl a navím jsem teď ještě tačal mít velmi často nepříjemny pocit. Jakoch se nečeho bál nebo byl v hrozzném stresu, nevím jak to ořesně poptas. A taky občas velmi špatně vidím, jakoby rozmazaně, rozostřeně možna jak kdybych byl opravdu hodně opilý. abych toho nebylo málo mívám i špatný hmat. Tady ty mini záchvaly mivám 1-5 za den.
Je toto všechno u epilepsie normální a je třeba otázka času kdyby mi tvéyšení kéku začne zabítar? I teď když tohl píšu, cítím se jakoby trochu zmateně a napsal jsem díkuty domu spoustu chyb.
Más s tím něko nějaké zkušenosti nebo tak prosím?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.