Při nachlazení jezte hodně česnek . Každý den jeden nebo dva stroužky . Ne nalačno a vždy k nějakému jídlu . Vyndejte z něj klíček . Česnek mi pomohl na opravdu silné nachlazení. Uvolnit nos může i inhalace . Kupte si Tea tree oil a nebo eukalyptus. Dejte vařit vodu do hrnce , do něj pak pár kapek zmíněného oleje a sedněte si nad něj . Nejlépe si ještě přehodit přes hlavu ručník . Toto funguje skvěle . Jezte hodně vitamínů , ovoce , zeleninu a pijte bylinkové čaje . Hodně zdraví , Mario
okolik
Křen, stačí mlsat i křenové brambůrky jsou docela silnější.
Dobrý den a jste si jistá,že je to od rýmy? Nestourala jste se v uchu vatovymi tyčinkami? Může to být i mazova ucpavka a tu je třeba vyčistit,buď pomocí spreje několikrát striknout do ucha,dobrý je sprej acerumen nebo zajít na ušní a tam mají speciální nástroj nebo takovou velkou stříkačku a tím Vám ucho vyčisti. Pokud je to opravdu od rýmy,tak dobré jsou žvýkačky nebo jakoby zivnout a pak pořádně polknout
magdaberu
Já měla teď týden chřipku a dnes ráno jsem se probudila bez rýmy, ale se zalehnutým uchem. Při polknutí slyším lupnutí, ale stále zalehlé.
Někdy na usnim vás nechají tzv.kukat řeknete kuku a oni u toho to ucho profouknou a tím podtlakem Vám odlehne. Zkuste vydržet pár dní a kdyby Vas ucho zlobilo,tak usni je nejlepší volba. Tam zjistí co a jak a od toho se bude odvíjet léčba
hujer
A nebo já taky,ale to jsem se šťoural hřebíkem v uchu, protože mi svědělo vevnitř a najednou- přestalo hrát radio!
Občas se mi přesně toto po nachlazení stane. Vždycky v noci, tzn. probuzení se zalehlým uchem. Při pozici v leže je v uchu jiný tlak. Nikdy mi žádná ze zde uvedených rad nepomohla. Prostě to vždycky nakonec odeznělo samo. Někdy za 2 dny, někdy za 4, jednou i týden. A opět vždycky v noci, tzn. probuzení s odlehlým uchem. Musíte prostě vytrvat.
Normoš nachlazení. Zalehlé ucho párkrát, pískání - střídavě. Osobně si bez toho rýmu nedokážu představit. Ono ucho časem odlehne. Letos to bylo obrovské, podzimem se něco dokonalého šířilo...virus debilius maximus.
magdaberu
A nemůže se z toho vytvořit zánět, když s tím nepůjdu k doktorovi? Rýmu už nemám a smrkám "na prázdno"
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.