Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Změna termínu doručení balíku do ruky - o kolik lze posunout doručení?

Od: tm odpovědí: 6 změna:
Chci objednat balík do ruky. Protože nevím, kdy přesně obchodník předá české poště, budu muset nejspíš posunout termín doručení, abych byl doma. Nevíte, o kolik dnů lze termín doručení posunout? Nedaří se mi to najít. Dřív to byly nějaké 3 dny nebo tak něco...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
I pro balík do ruky je u čp běžný vhozený lístek ve schránce a šupky dupky na poštu. Já bych použil radši nějaké výdejní místo zásilkovny apod. Balík je tak po ruce bez front a v různou otevírací dobu.

hodnocení

0x
Který dopravce? Všichni to nemají stejné...a hledat u osmi dopravců fakt nehodlám; a vy budete mít devátého...
tm
hodnocení

Aha... to mě nenapadlo - Česká pošta, ta jediná má balík do ruky.
A taky DPD, Zásilkovna, ... ceskaposta.cz/...
Dá se využít i aplikace ceskaposta.cz/...
tm
hodnocení

Nj, jenže nikde tam nevidím, o kolik dnů půjde posunout doručení. To člověk asi teda zjistí až po zadání cisla zásilky, které logicky zatím nemám, když jsem ještě neobjednal. Někdy před rokem jsem potřeboval takhle odsunout termín doručení a překvapilo mě, že to byly snad jen 3 dny

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]