Nejste přihlášen/a.
Lidičky poradte jak na imunitu těla malého děcka . Syn 6 let má neustálé Laringitýdy a záněty středního ucha . Chtěl bych poradit jak dostat tělo do pořádku dík za rady
chtelo by to jednoznacne navstevu odbornika, ale imunitu posilte, cečkem, celaskon, nelepe čerstve ovoce atd..
Smarkaballe, na imunitu je hromada věcí. Betaglukan, výtažek z hlívy ústřičné, i takoví Marťánci - komplex vitamínů by mohl pomoci. Ale jak píšete o potížích, dělal někdy někdo stěry z krku a nosu u synka? Nebyl někdy, před začátkem potíží, delší dobu v nemocnici? Tohle vyšetření doktor nechává dělat nerad, protože to je drahé, ale já mám podezření, jestli synek nemůže mít zlatého stafylokoka.
Stafylococcus Aureus. Vyléčit se dá, ale dokud to nikoho nenapadne, tak se synek bude potácet mezi antibiotiky a maroděním pořád dokolečka.
Mohu říci jen to, co jem vypozorovala za mnoho a mnoho let ze školky. Děti, které bývaly často nemocné, chodily velmi dobře oblečené. Na jedné straně byla třeba Zuzanka, drobná, velice zdravá holčička, která měla na sobě tričko s krátkým, punčocháčky a na tom zástěrku. A vedle Michal, veliký chlapec, který vypadal jako reklama na zdraví, ale stále nemocný. Ten měl na sobě nátělník, flanelovou košili, punčocháče a hrubé tepláky. A lítal jako torpédo. Maminka si nedala vymluvit, že po tom lítání zchladne, ztřepne ho a neštěstí je hned. Nemluvě o otužování. O spaní to platí také. Vyvětraná místnost, zastavené topení. Nebát se, že ve spaní prochladne. Dítě spí odkopané, když je mu horko, ale když je mu chladno, samo si pod deku zaleze.
A mandle? Někdy se v mandlích drží zánětlivé ložisko a to neustále vyvolává záněty v horních cestách dýchacích. A Eustachova trubice je u dětí krátká a široká a zánět se snadno přenese do ucha. Toto přestává v době, kdy hlava doroste do takové velikosti, že se trubice prodlouží a zúží.
Chtělo by to konzultovat s jiným ušařem a chlapce otužovat. Dítě oblékat tak, jak jste sama oblečená a možná, že ještě méně, protože se chlapec pohybuje a tedy pohybem zahřívá. O pestrosti stravy ani psát nebudu, to všechno víte sama. Píšu jen o tom, co jsem zažila a vypozorovala u dětí ve školce.
Zkuste návštěvu alergologie. Náš mladý měl velmi sníženou imunitu, ucho byl též problém. Alergoložka přesně změří stav imunity a podle toho se určí další postup
zkuste echinaceu v kapkách... docela to funguje, i když je to dost hnusný chuťově...
kamarádce poradili, aby vynechala dítěti ze stravy mlíko (kysané výrobky jsou v pohodě) kvůli zánětům stř. ucha - pomohlo to.
Můj mladší syn byl od 2,5 roku, kdy šel do jeslí, neustále nemocný a navíc trpěl tzv. pseudokrupy, což jsou akutní záněty hrtanu. Z plného zdraví se dítě začalo dusit a záchvat trval asi 1/4 hodiny. Jeho dětská lékařka to odbývala paralenem a řekla, že to je problém předškolního věku, že se to samo spraví. Když se dusil i ve druhé třídě, začala jsem shánět jinou pomoc a někdo mi doporučil lékaře homeopata. Začali jsme k němu chodit. Ze začátku měl syn asi 4 homeopatika najednou, užíval je dlouhodobě, ale přísahám - od té doby nebyl nemocný, letos měl 23 let. Věřím na homeopatii.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.