Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, když jsem skončil v zaměstnání na dohodu 25.10. a mám v plánu být teď osoba bez zdanitelných příjmů, tak těch 6 dnů zbývajících do konce měsíce za mě ještě hradí zdravotní poj. zaměstnavatel, že? Do prohlášení obzp pro pojišťovnu, mám tedy napsat, že platí ode dne následujícího měsíce, tedy 1.11.? a nebo 26.10?
Nemusí odpracovat a bude dostávat PvN.Stačí např.doložit opatrování o osobu blízkou.Osm let jsem nepracoval jenom se staral a PvN od ÚP pobírám.Jak to asi taky dělá ta ,,menšina,,?Jenom ta ,,většina,, se nechá ojebat o korunky ze státního.Jo a je mi do 55 a mám důchod a PnB a byt 2+kk.
Stačí být zaměstnaný jen jeden den v měsíci a nic neplatíte. Kdysi jsem takto pracoval do 3. října (to byl pátek, v podnělí začínala škola) a pojištění platil až za listopad. Říkal jsem si, ještě že mě na té brigádě ukecali i na ty 3 dny v říjnu.
Jen tak miimo soutěž-ono kdysito mohlo být jiné než kdysi!
Kdysi manželka v jedné práci končil v páte a v pondělí již nastupovala v jiné ... po asi 7 letech ji za celkem asi 6dnů což byly výkendy přišlo doplatit ZP + penále za nezaplecené ve výši 10 000kč. proto kdysi a kdysi! toto je ale před víc jak25 roky! Posléze se to změnilo na to jak píšete!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.