Dobrý den, mám otázku ohledně zubaře. Při poslední kontrole jsem byl objednán mým zubařem na zákrok do nemocnice, a bylo mi sděleno že se mám po zákroku objednat na kontrolu. Jenomže na ten zákrok jsem objednán až za víc jak půl roku. A už to bude půl roku co jsem u zubaře nebyl. Mám se objednat na kontrolu i přes to že ten zákrok ještě neproběhl?
Tak zavolej svému zubaři a na tohle se zeptej. Případně se hned i objednáš tak, aby kontrola vyšla po tom zákroku. Pokud by Tě lékař chtěl vidět před tím, také Ti odpoví sestra po telefonu.
Nevídm problém. Normálně se objednejte na kontrolu týden po zákroku. Berte v potaz delší termíny na stomatologii. Pokud by se Vám to nehodilo, vždy existuje možnost zvednout telefon a termín zrušit, popřípadě přeobjednat.
V případě , že by šlo o nějaké šití a vyjmutí stehů tak ten týden by přibližně odpovídal.
Uvědom si, že jsou to tvoje zuby. Tvé rozhodnutí jestli je budeš mít křivé, diravé nebo jako noty na buben. Nebylo by mnohem jednodušší se u zubaře zastavit a zjistit jak se věci mají, než se ptát laiků, kteří tě absolutně neznají?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.