Nejste přihlášen/a.
Byl mi přiznán invalidní důchod 2.stupně v měsíci březnu 2010 se zpětnou platností od listopadu 2009. Z a jak dlouho bude prováděno přezkoušení mého zdravotního stavu?
Děkuji za odpověď.
Asi bude záležet na důvodu ID. Pokud byl přiznán na amputovanou nohu pod kolenem, tak pravděpodobně nebude důvod revize. Lze jen těžko předpokládat, že končetina opět doroste. I když v dnešní době se v rámci šetření není čemu divit. Mé tchýni (85 let) byl odebrán nejvyšší IV. stupeň soc.dávek, s tím, že jí musí III. stačit, byť je na tom zdravotně s přibývajícím věkem hůře než v době přiznání původního IV. stupně. V takovém případě nepomůže ani odvolání na ministerstvo zdravotnictví.
Ve zprávě od té komise to snad je napsaný nebo ne?.?.? Pokud je to poprvé tak to bývá na 12 měsíců.
simir67-to slyším prvně ale napište stránky kde. Vědět to tak bych přes net žádala o průkaz ZTP-P ten můj mi totiž končí a manžel nestíhá obíhat příslušná místa s lejstry.
Liduš, důchody řeší jiný úřad než průkaz ZTP. Pokud vím, není možné přes internet podávat žádosti o důchod.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.