Dobrý den, Mám na dnešní noc zabookovany penzion, který má vstup na kód a na recepci nikdo není. Za hlavními dveřmi je kamera 360. Přijel mi nečekaně přítel a já bych chtěla aby byl na hotelu samozřejmě se mnou. Pokoj má manželskou postel. Zaplacen je však jen jeden člověk. Telefon mi nikdo nezveda již. Jak to prosím řešit takto večer na poslední chvíli. Prostě ho tam "propašovat" když to nikdo nehlida nebo to nějak druhý den doplatit-odjíždím brzy ráno, vše je na kód, recepce žádná. Nechci nikoho okrást nebo nějak podvest, doplatek by byl asi 400 Kč.
Normalne bych ho tam vzal a nic neresil, pak jim pripadne napsal podle stavu svedomi. Ono se prd stane a kdyz mate snahu a nejsou schopni si zajistit aspon nekoho na telefonu, jejich boj.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.