Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Váš názor na web Erika Ambrozy

Od: lev odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

ráda bych se vás zeptala na názor ohledně webu a podnikání jisté paní ze Slovenska Eriky Ambrozy.

erikaambrozy.sk/...

Příbuzná se do toho namočila a moje argumenty nejsou dost silné - navíc nejsem bezchybná a třeba to vidím moc černě..

Děkuji!

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Podle mne typický Multi Level Marketing.

bee

MLM je klasicky model podnikani fungujici uplne vsude, samo o sobe to neni nic spatneho tak otazka je proc to resite?

Na MLM jede Amway, Avon, spousta dalsich podniku, nejen treba M&M reality a i Donald Trump myslim v necem takovem figuroval...

Ps: Obchod je segment, kde muze uspet kazdy i vez 3 VS, kazdopadne ne kazdy ma na to byt excelentni obchodnik.

hodnocení

1x

Z toho webu není poznat v čem podniká - jestli prodává bonbony anebo zvací dopisy. Je to dost velký rozdíl.

halamus

Já bych to tipoval na leštěné prdy.

hodnocení

1x

Typicka multilevel smejdovina, nejasny web plny vseobecnych dristov. Pani zije z naivnych zien, ktore na to skocia. Ona predava naivkam "plan" ako zbohatnut, ale zbohatne len ona sama.

Ta vasa pribuzna pozna detaily? Je to vseobecne o predaji alebo pani predava kozmetiku alebo nejake vyzivove doplnky?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]