Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Gastroentrologie - jak to chodí?

Od: okurkaobecna odpovědí: 4 změna:
Zdravím,
v srpnu jsem se objednávali na gastroentrologii. Mám od obvodacky doporučení ale ne na konkrétní vyšetření. Po telefonu jsem popisovala, co resim - pravděpodobně reflux. Objednali me až za 3 měsíce tedy na listopad. Sestra mi do telefonu jen řekla, ze mám přijít rano nalacno nepit nekourit. Nic víc. A teď mi volali ze jestli za týden počítám s gastroskopickym vyšetřením, takže nevím, jestli ne neobjednali rovnou na gastroskopii. V tu chvíli jsem byla zaskočená a nezeptala jsem se. Chodí to tak, ze vás na tohle objednají rovnou, aniž byste šli nějakou první prohlídku před tím? Je mi trochu divne, ze jsem čekala tři měsíce a ze jdu hned rano a mám být nalacno a nepit

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x
Ano, jde se rovnou na endoskop. Žádné vyšetření před není potřeba.

hodnocení

2x

Tu prohlídku si případně udělá před nebo až po gastrovayšetření-tedy pokud dle obj. od praktika bude mimo gastra ještě třeba další vyšetření!

Jinak chodím pravidelně nejen a mj mimo času obejdnánídají i vědět co bude. ráno do cca osmé hodiny=lačno gastroskopie, objednání na pozdější čas -cca od desáté obyčejné vyštření-dotazy, sono...

hodnocení

1x

Jestli vám mohu poradit, nepátrejte, nezjišťujte, neděste se. Není to příjemné vyšetření, ale trvá jen chvíli, vydržíte. Chce to klid.

nina
hodnocení

0x
V moderních ambulantních Vás přiuspí

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]