Zdravím, v srpnu jsem se objednávali na gastroentrologii. Mám od obvodacky doporučení ale ne na konkrétní vyšetření. Po telefonu jsem popisovala, co resim - pravděpodobně reflux. Objednali me až za 3 měsíce tedy na listopad. Sestra mi do telefonu jen řekla, ze mám přijít rano nalacno nepit nekourit. Nic víc. A teď mi volali ze jestli za týden počítám s gastroskopickym vyšetřením, takže nevím, jestli ne neobjednali rovnou na gastroskopii. V tu chvíli jsem byla zaskočená a nezeptala jsem se. Chodí to tak, ze vás na tohle objednají rovnou, aniž byste šli nějakou první prohlídku před tím? Je mi trochu divne, ze jsem čekala tři měsíce a ze jdu hned rano a mám být nalacno a nepit
Tu prohlídku si případně udělá před nebo až po gastrovayšetření-tedy pokud dle obj. od praktika bude mimo gastra ještě třeba další vyšetření!
Jinak chodím pravidelně nejen a mj mimo času obejdnánídají i vědět co bude. ráno do cca osmé hodiny=lačno gastroskopie, objednání na pozdější čas -cca od desáté obyčejné vyštření-dotazy, sono...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.