Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Beru tablety ohledně tlaku a epilepsie. Poslední dobou se hodně potím. Je mi 68let. Mám problémy se spánkem. Doktorka mi napsala tablety Zolpinox 10mg.Spánek se mi zlepšil. Jaké máte zkušenosti s tabletami Zolpinox? Jsou hodně návykové atd? Jaké jsou jiné vhodné tablety? Děkuji.
Zkuste tabletku lámat. Většinou stačí půlka. Proč si zatěžovat játra? Já nejsem zvyklá na tabletky a tak usnu i po třetině Zolpidemu. Mám je jen na situace, kdy ráno někam cestuju a jako noční sova musím jít brzo spát. Na obyčejné špatné usínání mi musí stačit spací bylinný čaj, hořčík a metoda 4-7-8. Na 4 doby nádech, 7 dob výdrž, na 8 dob pomalinký výdech. Po nějaké chvíli takového dýchání klesne v krvi hladina kyslíku a utlumí mozek ke spánku. Ke zklidnění pomohou též homeopatika.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.